MaciusssBNewcomer4 months agoBrak możliwości uruchomienia gryCześć, mam problem.Mamy godzinę 14:38 - 18.09 - prośba o wsparcie!
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 16 hours ago1,402 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 16 hours ago1,402 Posts
Recent Discussionsfifa 23 Po włączeniu gry nie widzi moich padów - co robić ? Wyłączone konto lat temu brak kontaktu z pomocą Witam ! Mam swoje dane . nr telefonu , EA ID , nazwę usera.Nie pamiętam na jaki email było konto i pewnie nie mam już do tego maila dostępu. Niestety pomoc przez boty nie jest możliwa nie potrafią ...Nieaktualny mail Hej mam problem z zalogowaniem się na konto ponieważ mój mail jest nieaktualny i nieaktywny a żeby potwierdzić logowanie muszę to potwierdzić przez kod weryfikacyjny wysłany na tego nieaktywnego mail...The Sims 3 - 64 bit wersja Czesc, ostatnio zaktualizowalam wersje simsow z 1.67 na 1.69 ale gra nadal widnieje jako wersja 32 bit. widzialam na forum, ze trzeba skontaktowac sie z doradca ktory doda mi ta wersje na ea, ale p...Gra Ea 25 WZNOWIENIE SPRAWY Gra Ea 25 jak chce WZNOWIĆ SPRAWE..ładuje mi sie kółko po wciśnięciu DALEJ i nie znika tak przez 1h nie mogę wznowić sprawy