Yonee997Newcomer8 months agobrak zapisów z trybu kariery Zalogowalem sie bo aktualizacji na konto i brakuje wszystkich zapisow kariery menedzera i zawodnika, co zrobic zeby wróciły?
EA_KalinaCommunity Manager8 months agoHej Yonee997 Upewnij się, że logujesz się na właściwe konto. Grasz na PC czy konsoli?
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 7 hours ago1,401 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 7 hours ago1,401 Posts
Recent DiscussionsNieaktualny mail Hej mam problem z zalogowaniem się na konto ponieważ mój mail jest nieaktualny i nieaktywny a żeby potwierdzić logowanie muszę to potwierdzić przez kod weryfikacyjny wysłany na tego nieaktywnego mail...The Sims 3 - 64 bit wersja Czesc, ostatnio zaktualizowalam wersje simsow z 1.67 na 1.69 ale gra nadal widnieje jako wersja 32 bit. widzialam na forum, ze trzeba skontaktowac sie z doradca ktory doda mi ta wersje na ea, ale p...Wyłączone konto lat temu brak kontaktu z pomocą Witam ! Mam swoje dane . nr telefonu , EA ID , nazwę usera.Nie pamiętam na jaki email było konto i pewnie nie mam już do tego maila dostępu. Niestety pomoc przez boty nie jest możliwa nie potrafią ...Gra Ea 25 WZNOWIENIE SPRAWY Gra Ea 25 jak chce WZNOWIĆ SPRAWE..ładuje mi sie kółko po wciśnięciu DALEJ i nie znika tak przez 1h nie mogę wznowić sprawy kiedy wykorzystałem kod gry na ea app witam chiciałbym się dowiedzieć kiedy wykorzystałem kod na Plants vs. Zombies™ Garden Warfare oraz czy jest możliwość zobaczenia kiedy był ten kod kupiony