dr_Misza3 years agoFifa 23 - błąd anticheat FIFA 23 nie uruchamia się. Cały czas wyskakuje błąd EA anticheat. Niestety żadne z polecanych rozwiązań nie pomaga: ponowna instalacja Origin i gry, uruchamianie jako administrator. Proszę o pomoc Show Morebłąd FIFA 23.jpg38 KB
EA_KubaCommunity Manager3 years agoHej @dr_Misza Wybacz późną odpowiedź. Czy udało Ci się uporać z problemem? Jeśli nie - sprawdź proszę rozwiązania zaproponowane w tym artykule.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 5 hours ago1,458 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 5 hours ago1,458 Posts
Recent DiscussionsEA App nie działa Włączyłam aplikacje i zaktualizowałam simsy. Włączyłam grę i nie zadziało się nic, gdy ponownie chciałam wejść w grę pokazało ,że gra już działa a tak nie było. Wyłączyłam komputer i ponownie chciała...Skradzione konto Witam serdecznie, Potrzebuję pomocy z odzyskaniem mojego konta. W lutym ktoś bez mojej wiedzy zmienił przypisany do niego adres e-mail, a ja zauważyłem to dopiero około dwa tygodnie temu. Kontaktowa...ea app w złym folderze Ea app zamiast zainstalować się w folderze EA Desktop to w tym folderze pojawia się folder o nazwie 13.700.0.6213 nowa wersja ea deskop oraz skrót do folderu EA Desktop przez to w ea app nie działa p...Zmiana maila Cześć, mam bardzo stare konto które zakładałam bardzo bardzo dawno i przypisany do niego e-mail został przez pocztę "wyłączony" i już ktoś inny założył sobie konto na tego maila i z tą osobą też nie ...APKA EA NIE WIDZI GIER Z ORIGIN Witam, po dłuższym okresie chciałem zainstalować FIFE 14(próbowałem też z 16) i pokazuje mi, że muszę oczywiście zainstalować nieistniejący już origin a apka EA nie widzi tych gier ani innych, które ...