Forum Discussion

Dudek1400's avatar
Dudek1400
Seasoned Newcomer
27 days ago

Gry z xbox game pass

Sprawa wyglada prosto mam xbox game passa ktory obejmuje mi ea play i jak chce pobrac madden nfl 25 to przenosi mnie do ea aplikaji i nie moge pobrac tylko kupic albo kupic ea play  i u samej gory pisze mi cos o weryfikacji wieku a jak probuje to kliknac to sie nic nie dzieje

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    26 days ago

Hej Dudek1400​ 

Na start spróbuj proszę po kolei:

1. Upewnij się, że EA App jest zalogowana na to samo konto EA, które masz połączone z kontem Xbox (tym, na którym jest wykupiony Game Pass).
    2. Wyloguj się z EA App, zamknij aplikację całkowicie.
    3. Uruchom EA App bezpośrednio z poziomu Xbox App, nie z pulpitu.

AKTUALIZACJA: 

Opisany tu problem jest aktualnie analizowany przez nasze zespoły. Jeśli pojawią się dodatkowe informacje na temat rozwiązania dam znać. 

• Dudek1400's avatar
    Dudek1400
    Seasoned Newcomer
    26 days ago

zrobilem wszystko co zostalo opisane a dalej jak otworze ea app z xbox app mam opcje albo kupienia gry albo kupienia ea play 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Kod błędu -2147418113 zwykle oznacza problem z połączeniem konta EA z kontem Xbox albo z weryfikacją subskrypcji EA Play.

Spróbuj proszę raz jeszcze:

1. Wyloguj się całkowicie z EA App i Xbox App.
    2. Zrestartuj komputer.
    3. Najpierw zaloguj się do Xbox App, potem dopiero uruchom EA App.
    4. Wejdź na stronę account.ea.com > Połączenia i sprawdź, czy Twoje konto Xbox jest poprawnie połączone z kontem EA.

Dodatkowo sprawdź:

• czy subskrypcja Game Pass / EA Play jest aktywna w ustawieniach konta Microsoft,
    • czy logujesz się na to samo konto Microsoft, na którym kupiona była subskrypcja.

Chciałabym też potwierdzić, że baner związany z weryfikacją wieku nie powienien się już wyświetlać. Problem został już naprawiony i baner nie powinien się więcej pojawiać.

Featured Places