Skontaktuj się z nami, by uzyskać pomoc. Przewiń tę stronę w dół, by sprawdzić dostępne możliwości rozmowy z jednym z naszych doradców w sekcji Wciąż potrzebuję pomocy.
To kest komunikat ze strony pomocy ale...nie ma sekcji wciaz potrzebuje pomocy?
Tez mam ukradzione i zbanowane konto i co moge zrobic? Nie moge zmienic emaila zlodzieja na swoj. Wyglada ze nic nie mozna zrobic... A EA juz dobija do 7miliardow dolarow zysku...fajnie ale nie stac ich na mozliwosc zatrudniania konsultantow telefonicznych?...
Funkacja chat ani napisz do nas sie nie wyswietla bo mam bana. To znaczy moje konto. do ktorego ktos ukradl dostep. Dlaeczego to moj problem ze EA nie zabezpiecza kont? Jak to mozliwe ze ktos kradnie konto? przeciez tam bylo moje haslo? Mozna zmienic haslo bez dostepu do emeil?jak? moja skzynka nie poinformowala mnie o zmianie hasla- To jest bardzo dziwna sytuacja ktora nie istnieje w realnym siecie.
wychodzi na to ze musze zalozyc nowe konto i kupic gry od nowa i zdobywac punkty od nowa? To o to chodzi?
No moze i bym tak zrobil bo mnie stac ale...nie mam zadnej gwarancji ze nowe konto nie zostanie ukradzione...
A pomoc wyglada tak : wejdz tu i tu i odpal to i to. A tam nie ma takich opcji...Ech ...
Mialem kiedys problem i wlamanie na steam i poszlo bardzo gladko odzyskanie konta. Ea to porazka w tym temacie. Gdybym to wiedzial zanim wydalem u nich kase...Nawet nie ma gzie im robic antyreklamy..