EA_AtaashiEA Staff (Retired)9 years agoJak skontaktować się z doradcą EA? Skontaktuj się z doradcą EA, korzystając z dostępnych opcji: email czat Jak skorzystać z pomocy EA? Na stronie Pomocy EA wybierz Pomoc według tematów lub Pomoc według gry lub po ...Show More
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 4 hours ago1,459 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 4 hours ago1,459 Posts
Recent DiscussionsProblem z mailem przypisanym do konta Robiłem format kompa i próbując zalogować się na konto EA okazało się, że mam je założone na jakiegoś maila, o którego istnieniu zapomniałem. No i teraz się nie mogę zalogować bo jak się zalogować ni...ea app w złym folderze Ea app zamiast zainstalować się w folderze EA Desktop to w tym folderze pojawia się folder o nazwie 13.700.0.6213 nowa wersja ea deskop oraz skrót do folderu EA Desktop przez to w ea app nie działa p...APKA EA NIE WIDZI GIER Z ORIGIN Witam, po dłuższym okresie chciałem zainstalować FIFE 14(próbowałem też z 16) i pokazuje mi, że muszę oczywiście zainstalować nieistniejący już origin a apka EA nie widzi tych gier ani innych, które ...EA App nie działa Włączyłam aplikacje i zaktualizowałam simsy. Włączyłam grę i nie zadziało się nic, gdy ponownie chciałam wejść w grę pokazało ,że gra już działa a tak nie było. Wyłączyłam komputer i ponownie chciała...Skradzione konto Witam serdecznie, Potrzebuję pomocy z odzyskaniem mojego konta. W lutym ktoś bez mojej wiedzy zmienił przypisany do niego adres e-mail, a ja zauważyłem to dopiero około dwa tygodnie temu. Kontaktowa...