EA_AtaashiEA Staff (Retired)9 years agoJak skontaktować się z doradcą EA? Skontaktuj się z doradcą EA, korzystając z dostępnych opcji: email czat Jak skorzystać z pomocy EA? Na stronie Pomocy EA wybierz Pomoc według tematów lub Pomoc według gry lub po ...Show More
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 hours ago1,438 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 hours ago1,438 Posts
Recent DiscussionsCzy da się jakoś skontaktować z supportem ea, który nie jest botami? Nie mam już dostępu do emailu, na który jest moje konto ea i chciałabym go zmienić na mój obecny, ale ea support niezbyt pomaga. Tak jak w tytule, zakładałam już z 5 spraw i cały czas próbuje się do...Nie mam dostępu do maila Hej nie mam dostępu do maila z mojego konta na EA jest to inne konto niz te a na maila ktos mi sie wlamal i nie jestem w stanie go odzsykac a jest on polaczony z kontem EA nic niestety nie moge zrovi...Utrata starego konta Witam, jakoś koło 2015 roku kupiłem BF4 na płycie, ftedy też załorzyłem konto na Origin i zainstalowałem ją na komputer ktury nie stety nie pociągną tej gierki teraz odnalazłem tą grę po 11 latach i ...Jak mogę zmienić konto email dla gry Mam taki problem posiadam grę kupioną taką jak FIFA 22 i ona się chyba z mojego błędu zarejestrowała na stary adres e-mail, ale ja już nie mogę się zalogować na stary adres email. Jak mogę przerejest...Czy za nick Deadpool Moza dostać bana ? Chcę założyć konto w bf6 i zastawiam się na nikiem Deadpool czy jest on banowany