Forum Discussion

aleeeexxisss's avatar
1 year ago
Solved

Kod błędu EC: 10608 i wyłączanie się gry

Teraz ja potrzebuje pomocy. Wyświetla się ten błąd przy próbie uruchomienia GRID Legends, pokazują się pierwsze strony i w chwili gdy pojawia się plakat gry i prośba o wciśnięcie enter wyłącza się wtedy gra raz wyświetla się ten kod błędu a raz w ogóle nic. Odinstalowałam EA app i zainstalowałam ponownie, sterowniki zaktualizowane wszystkie i nic, nie mam pomysłu 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @aleeeexxisss 

Czy po wyświetleniu komunikatu możesz uruchomić grę - np. masz do wyboru przycisk "Uruchom mimo wszystko"?

czy uruchamiasz grę z poziomu Steam, skrótu na pulpicie czy bibliotekę EA App?

• @EA_Kalina  napisał/a:

Hej @aleeeexxisss 

Czy po wyświetleniu komunikatu możesz uruchomić grę - np. masz do wyboru przycisk "Uruchom mimo wszystko"?

czy uruchamiasz grę z poziomu Steam, skrótu na pulpicie czy bibliotekę EA App?

Nie miałam do wyboru uruchom mimo wszystko. Ale zazwyczaj bez komunikatu mi się wyłącza. Sprawdzałam kartę graficzną itp i wszystko powinno być ok, szkoda mi bo zapłaciłam za tą grę. Dawałam również „napraw grę” uruchamiałam ponownie aplikację EA i nic 

Featured Places