Forum Discussion

AMDZWLIA's avatar
2 years ago
Solved

Kody błędów 20:403

CO TO ZNACZY Kody błędów
20:403

• Hej @AMDZWLIA 

Kod błędu 20:403 na ogół pojawia się w czasie instalacji programu Origin na systemie Windows, gdzie program Origin został zastąpiony aplikacją EA.

Co zrobić jeśli komunikat ten pojawił się w czasie instalacji gry z płyty:

- zatrzymaj instalację

- pobierz EA app

- zaloguj się do swojego konta (te same dane jak do Origin) lub wprowadź kod gry (tylko w przypadku pierwszej instalacji)

- rozpocznij pobieranie gry z Biblioteki EA app

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @AMDZWLIA 

Kod błędu 20:403 na ogół pojawia się w czasie instalacji programu Origin na systemie Windows, gdzie program Origin został zastąpiony aplikacją EA.

Co zrobić jeśli komunikat ten pojawił się w czasie instalacji gry z płyty:

- zatrzymaj instalację

- pobierz EA app

- zaloguj się do swojego konta (te same dane jak do Origin) lub wprowadź kod gry (tylko w przypadku pierwszej instalacji)

- rozpocznij pobieranie gry z Biblioteki EA app

• Hej, mam ten sam problem z kodem. Chciałam zrobić to wg tej instrukcji, ale przypomniało mi się, że gry w wersji pudełkowej odkupiłam od kogoś innego i nie mogę ponownie zainstalować gry w bibliotece EA. Co mam zrobić?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @weronika3007 

Nawet w przypadku wersji pudełkowej gry, konieczne jest zarejestrowanie kodu gry na koncie EA, aby uzyskać możliwość dalszego pobierania/instalacji. Kody gier można aktywować tylko raz i nie można ich przenosić na inne konta EA. Jeżeli gra została już zarejestrowana na innym koncie EA (poprzednio Origin), aplikacja wyświetli komunikat, że kod jest już użyty.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,265 PostsLatest Activity: 30 minutes ago