Konto EA zablokowane po włamaniu – potrzebuję pomocy!
mam problem z moim kontem EA (nick Drag3r1_). Oto, co się wydarzyło:
Włamanie na konto
Ktoś nieuprawniony przejął moje dane i zmienił podpięty adres e‑mail na [edit: email address removed].
Napisałem do supportu o odzyskanie konta. Po przywróceniu prawidłowego hasła okazało się, że konto zostało zablokowane i nie mogę grać ani korzystać z usług EA.
Wysłałem kilka odwołań, załączyłem zrzut ekranu z wiadomością ze email został zmienony
Otrzymałem odpowiedź, że „sankcje nie zostaną cofnięte” – mimo że konto zostało przejęte bez mojej wiedzy
Odwołania od bana nic nie pomagają
Hej Drag3r01
Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, aby potwierdzić co dokładnie się stało? Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Za każdym razem niezależny zespół zweryfikuje historię twojego konta, nawet jeśli otrzymasz podobną odpowiedź.
Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadasz dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA.