Forum Discussion
@7321987 z racji tego, iż jest to forum publiczne a rad udzielają tu nie tylko moderatorzy, ale i nasi gracze, opcje pomocy w zakresie konta są dla nas ograniczone.
W jakichkolwiek problemach związanych np. z połączeniem konta EA z PSN czy też w sytuacji kiedy konto EA jest nieaktywne, możemy udzielić ogólnych porad.
Daj nam znać jaki widzisz komunikat, kiedy próbujesz zalogować się do konta EA za pomocą danych swojego konta z konsoli.
Warto także sprawdzić czy możesz uruchomić grę z poziomu innego konta PSN na tej samej konsoli.
Ważne: Aby porozmawiać z nami bezpośrednio poprzez czat i uzyskać odpowiednią pomoc kliknij ten odsyłacz.
Witam dziękuję za szybką odp.
Wyskakuje mi cos takiego jak na załączonym zdjęciu.
"Znaleziono powiązane konta
Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto PlayStation® Network o nazwie Damian_Kula87 jest już powiązane z kontem EA o adresie a8*****@disabled.ea.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem PlayStation® Network na stałe."
Najlepsze jest to, że nie kojarzę abym powiązał moje konto kiedykolwiek z innym kontem EA o innym adresie. Dodam, że moje konto na PSN mam po koledze, a ja pozmieniałem nazwe i hasło, a on zarzeka sie ze nigdy nie wiazał go z EA.
I teraz prosta sprawa na na tkz. "Chłopski rozum " . Trzeba usunąć to powiazanie z PSN abym mógł sie powiazać z obecnym . Pytanie tylko kto mi to zrobi jak czatu nie da sie mi już właczyc nie wiem dlaczego, a mailowo nic nie załatwiłem bo mnie tu na forum wysłali .
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 11 hours ago
- 4 days ago