Forum Discussion
@7321987 Twoje konto EA wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled), więc żeby je aktywować możesz skorzystać z resetu hasła za pomocą każdego adresu email, który posiadasz (adres email konta EA nie musi być ten sam co do PSN).
Jeśli z jakiegoś względu to Ci się nie uda:
1. Możesz raz jeszcze spróbować odłączyć konto PSN dzięki pomocy doradcy EA - kliknij ten link by połączyć się z czatem.
2. Możesz na swojej konsoli założyć nowe konto PSN i połączyć je z nowym kontem EA by móc grać w nasze gry (na tej samej konsoli możesz mieć kilka kont PSN, które współdzielą PSN Plus i możliwość korzystania z zainstalowanych gier).
mam ten sam problem co koledzy moje konto disabled. nie mogę go aktywować bo nie pamiętam adresu. założyłem nowe konto którego nie mogę powiązać z kontem xbox. skontaktowałem się z doradcą zaproponował powiązanie nowego konta ea z kontem xbox tylko ,że przy tej akcji stracę osiągnięcia w grach. czy jest jakaś inna możliwośc żeby nie stracić tych osiągnięć. adres mail na który wysyłają link aktywacyjny jest zblokowane przez onet nie mogę odzyskać hasła ani konta.
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 3 days ago
- 4 days ago
- 5 days ago