Forum Discussion
@7321987 Twoje konto EA wyświetla się jako zdezaktywowane (@disabled), więc żeby je aktywować możesz skorzystać z resetu hasła za pomocą każdego adresu email, który posiadasz (adres email konta EA nie musi być ten sam co do PSN).
Jeśli z jakiegoś względu to Ci się nie uda:
1. Możesz raz jeszcze spróbować odłączyć konto PSN dzięki pomocy doradcy EA - kliknij ten link by połączyć się z czatem.
2. Możesz na swojej konsoli założyć nowe konto PSN i połączyć je z nowym kontem EA by móc grać w nasze gry (na tej samej konsoli możesz mieć kilka kont PSN, które współdzielą PSN Plus i możliwość korzystania z zainstalowanych gier).
mam ten sam problem co koledzy moje konto disabled. nie mogę go aktywować bo nie pamiętam adresu. założyłem nowe konto którego nie mogę powiązać z kontem xbox. skontaktowałem się z doradcą zaproponował powiązanie nowego konta ea z kontem xbox tylko ,że przy tej akcji stracę osiągnięcia w grach. czy jest jakaś inna możliwośc żeby nie stracić tych osiągnięć. adres mail na który wysyłają link aktywacyjny jest zblokowane przez onet nie mogę odzyskać hasła ani konta.