Nutka18Rising Novice4 years agoNeed More Speed Heat Dlaczego nie mogę właczyć gry po jej zainstalowaniu?
EA_KalinaCommunity Manager4 years agoHej @Nutka18 Napisz nam coś więcej o problemie. Czy gra generuje komunikat błędu, wyłącza się do pulpitu lub czarnego ekranu itp? Czy działała wcześniej? Pozdrawiam serdecznie, _Kalina
Nutka18Rising Novice to EA_Kalina4 years agoWlącza sie: trwa uruchamianie, trwa to kilka sekund poczym sie wyłacza i ewentualnie przekieruje na origin ale nic nie działa i zostaje mi pulpitNutka18Rising Novice to Nutka184 years agoNa origin tez wlaczam graj i jest komunikta trwa uruchamianie poczym wyswietla sie pulpit
Nutka18Rising Novice to EA_Kalina4 years agoWlącza sie: trwa uruchamianie, trwa to kilka sekund poczym sie wyłacza i ewentualnie przekieruje na origin ale nic nie działa i zostaje mi pulpit
Nutka18Rising Novice to Nutka184 years agoNa origin tez wlaczam graj i jest komunikta trwa uruchamianie poczym wyswietla sie pulpit
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,397 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,397 Posts
Recent DiscussionsWyłączone konto lat temu brak kontaktu z pomocą Witam ! Mam swoje dane . nr telefonu , EA ID , nazwę usera.Nie pamiętam na jaki email było konto i pewnie nie mam już do tego maila dostępu. Niestety pomoc przez boty nie jest możliwa nie potrafią ...Problem z The Sims 2 Legacy Collection Cześć! We wrześniu zakupiłam przez EA App The Sims 2 Legacy Collection. W zasadzie od początku mam problem, ponieważ w trakcie rozgrywki (co 6-20 minut) gra sama się wyłącza i wskakuje mi EA App (st...Brak kodu weryfikacyjnego na email Po wisaniu loginu i hasła jestem proszonyo wpisanie kodu 2FA z email. Email do mnie nie dociera! Moja skrzynka działa normalnie, inne wiadmości dochodzą bez problemu. Nic nie mam w spamie, nie mam te...Battlefield 3 problem z uruchomieniem nie mogę uruchomić Battlefield 3. Do tej pory wszystko działało. mam zainstalowaną aplikację EA app, przez którą uruchamiałem BF3. Teraz wyskakuje taki komunikat jak na obrazku mimo ze jestem zalogo...Zhakowane konto i problem z połączeniem adresu e-mail Witam W tamtym roku moje konto zostało zablokowane z powodu naruszenia regulaminu- co się okazało to nie była moja wina. Sprawdziłem sobie adresy e-mail i wyszło że moje konto EA nie jest zablokowan...