Nutka18Rising Novice3 years agoNeed More Speed Heat Dlaczego nie mogę właczyć gry po jej zainstalowaniu?
EA_KalinaCommunity Manager3 years agoHej @Nutka18 Napisz nam coś więcej o problemie. Czy gra generuje komunikat błędu, wyłącza się do pulpitu lub czarnego ekranu itp? Czy działała wcześniej? Pozdrawiam serdecznie, _Kalina
Nutka18Rising Novice to EA_Kalina3 years agoWlącza sie: trwa uruchamianie, trwa to kilka sekund poczym sie wyłacza i ewentualnie przekieruje na origin ale nic nie działa i zostaje mi pulpit
Nutka18Rising Novice to Nutka183 years agoNa origin tez wlaczam graj i jest komunikta trwa uruchamianie poczym wyswietla sie pulpit
Nutka18Rising Novice to Nutka183 years agoNa origin tez wlaczam graj i jest komunikta trwa uruchamianie poczym wyswietla sie pulpit
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 11 hours ago1,447 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 11 hours ago1,447 Posts
Recent DiscussionsMam pytanie jak odzyskac swoje konto? Mam pytaniebjak odzyskac swoje konto ktos przejol moje konto EA i niemoge zmienic teraz nic bo pozmienial wszysko i to kontonjes polaczone z playstation moim zalozylem nowe konto ale nie moge sia pol...Obce konto EA, podłączone do mojego konta Steam Cześć, Mam dosyć dziwny problem. Otóż do mojego konta/profilu Steam, podłączone jest konto EA, które nie jest moje, a należy do obywatela Rosji. Konto to zostało (chyba) automatycznie połączone z mo...Nie można połączyć z serwerami EA na PS5 - komunikat o logowaniu do PSN Co muszę zrobić żeby móc grać? Zakupiony dodatek widoczny jako dezaktywowany - brak dostępu mimo opłacenia Kupiłam dodatek do the sims 4 i w grze mam że jest pobrany na klarna mam że jest zapłacony ale w grze pokazuje się dezaktywacja i nie działa. Naprawienie gry odinstalowanie i zainstalowanie na nowo n...Skradzione konto EA Witam, zostało mi skradzione konto EA do którego mam podpięte konta STEAM oraz PSN na których mam gry, a raczej miałem. Obecnie nie mogę się w żaden sposób zalogować na to konto, na ps5 nie mam możli...