Nutka18Rising Novice4 years agoNeed More Speed Heat Dlaczego nie mogę właczyć gry po jej zainstalowaniu?
Nutka18Rising Novice4 years agoniestety gra mimo to się nie włacza pomimo ze wlaczam juz nawet na origin
EA_KubaCommunity Manager to Nutka184 years agoDzięki @Nutka18 za potwierdzenie, nie byłem pewny,ponieważ w jednej z wiadomości wspomniałaś o tym, że udało Ci się uruchomić grę po aktualizacjach. Prześlij nam proszę plik DxDiag,możliwe że tam znajdziemy jakieś dodatkowe wskazówki.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 10 minutes ago1,398 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 10 minutes ago1,398 Posts
Recent DiscussionsProblemy z połączenie konta z Xbox Syn aktywował sobie xbox game pass na koncie [edit: email address removed]. Chciał dodać konto dziecka powiązane z nim i utworzył [edytowane przez EA_Kuba] Ja zaakceptowałem przez link, ale nie w...Gra Ea 25 WZNOWIENIE SPRAWY Gra Ea 25 jak chce WZNOWIĆ SPRAWE..ładuje mi sie kółko po wciśnięciu DALEJ i nie znika tak przez 1h nie mogę wznowić sprawy Wyłączone konto lat temu brak kontaktu z pomocą Witam ! Mam swoje dane . nr telefonu , EA ID , nazwę usera.Nie pamiętam na jaki email było konto i pewnie nie mam już do tego maila dostępu. Niestety pomoc przez boty nie jest możliwa nie potrafią ...Problem z The Sims 2 Legacy Collection Cześć! We wrześniu zakupiłam przez EA App The Sims 2 Legacy Collection. W zasadzie od początku mam problem, ponieważ w trakcie rozgrywki (co 6-20 minut) gra sama się wyłącza i wskakuje mi EA App (st...Brak kodu weryfikacyjnego na email Po wisaniu loginu i hasła jestem proszonyo wpisanie kodu 2FA z email. Email do mnie nie dociera! Moja skrzynka działa normalnie, inne wiadmości dochodzą bez problemu. Nic nie mam w spamie, nie mam te...