Nutka18Rising Novice3 years agoNeed More Speed Heat Dlaczego nie mogę właczyć gry po jej zainstalowaniu?
Nutka18Rising Novice3 years agoniestety gra mimo to się nie włacza pomimo ze wlaczam juz nawet na origin
EA_KubaCommunity Manager to Nutka183 years agoDzięki @Nutka18 za potwierdzenie, nie byłem pewny,ponieważ w jednej z wiadomości wspomniałaś o tym, że udało Ci się uruchomić grę po aktualizacjach. Prześlij nam proszę plik DxDiag,możliwe że tam znajdziemy jakieś dodatkowe wskazówki.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 10 hours ago1,450 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 10 hours ago1,450 Posts
Recent DiscussionsJak zmienić język gry? The Sims 4 Mac Hey, Piszę do Was w skrajnej desperacji, bo nie wiem ile jeszcze czasu będę w stanie znieść psychicznie jakość pomocy ze strony EA. Jakieś 2 miesiące temu zaczęłam się przygotowywać do przejścia na...Logowanie EA/Origin, dodatki, przeniesienie gier Co zrobić, jeśli prędzej nie logowałam się na EA a teraz chciałabym mieć gry, które miałam na origin (dodatki do the sims4)? Utrata polaczenia Siemanko mam popytanie dlaczego czasem po wygranym meczu mi wywala fut do głównego ekranu i z automatu daje przegraną, mimo że wygrałem mecz Zhakowano mi konto Ktoś włamał się na moje konto ea i zmienił email przypisany do konta , nie jestem teraz w stanie zalogować się na moje konto, numer telefonu nie był podłączany, wydaje mi się natomiast, że było podłą...shakowano mi konto Ktos włamal mi sie na moje konto ea i zmienil email przypisany do konta , nie jestem treaz wstanie zalogowac sie na mojego konto (wydaje mi sie ze nie był podlaczony numer telefonu) co moge zrobic w ...