Forum Discussion

Carla_2277's avatar
Carla_2277
Rising Newcomer
22 days ago
Solved

Nie mam dostępu do maila

Hej nie mam dostępu do maila z mojego konta na EA jest to inne konto niz te a na maila ktos mi sie wlamal i nie jestem w stanie go odzsykac a jest on polaczony z kontem EA nic niestety nie moge zrovic poniewaz wszystko wymaga weryfikacji kodem ktory przychodzi na skradziony mail w korespondecji z chatem na zywo nie rozwiazuja mojego problemu poniewaz sadza ze dane sa nieprawdziwe a konto mam od 2015 roku i podaje dsne ktore pamietam a troche ciezko mi zapamietac dane ktore podalam w 2015 roku i nie wiem co mam zrovic

mam na tyn koncie simsy i pelno dodatkow itp i boje sie ze wszystki strace bo na jednym urzadzeniu na jakim jestem zalogowana w kazdej chwili moze przyjsd weryfikacja kodem ktorego nie bede w stanie podac juz nir wiem co mam zrobic

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej Carla_2277​ 

Dziękuję za Twoje zgłoszenie. Bardzo mi przykro z powodu przejęcia adresu e-mail, który jest powiązany z Twoim kontem EA rozumiem, jak stresująca i frustrująca może być taka sytuacja.

W pełni rozumiem Twoje zdenerwowanie. W przypadku alternatywnych metod weryfikacji musimy jednak mieć pewność, że to prawowity właściciel konta próbuje odzyskać do niego dostęp. Cały proces może być dodatkowo utrudniony, jeśli nie masz już dostępu do oryginalnego adresu e-mail przypisanego do konta.

Jednym z rozwiązań, które możesz spróbować, jest użycie kodów zapasowych wygenerowanych w momencie włączenia weryfikacji logowania. Pozwalają one ominąć konieczność wpisywania kodów wysyłanych na adres e-mail.

Jeśli niestety nie masz zapisanych kodów zapasowych, najlepszym kolejnym krokiem będzie próba odzyskania dostępu do skrzynki e-mail powiązanej z kontem EA. Wiem, że może to być skomplikowane i czasochłonne, jednak warto spróbować równolegle zebranych informacji używanych podczas rejestracji konta EA - nawet drobne szczegóły mogą pomóc w dalszej weryfikacji.

Rozumiem, jak ważne jest dla Ciebie to konto, zwłaszcza jeśli znajduje się na nim wiele gier i dodatków. Zachęcam Cię, abyś nie traciła nadziei i spróbowała powyższych kroków !

• Carla_2277's avatar
    Carla_2277
    Rising Newcomer
    22 days ago

Niestety nie ma mozliwosci odzyskania maila poniewaz ktos kto sie tam wlamal pozmienial wszelkie zabezpieczenia nim zdazylam cos zrobic i nie mam mozliwosci nic zrobic, tak samo z kodami konto poczatkowo zalozyl mi moj brat i nie mialam pojecia o zadnych kodach. Jedyne co pamietam z konta to wlasnie stara nazwe, ze konto playstation bylo powiazane z tym kontem, mam te niektore pudełka chyab z kodami z dodatkami od simsow, czy to by cos pomoglo? Daloby sie jakso zweryfikowac czy te pudelka (kody) co posiadam sa powiazane z tymi co sa na moim koncie?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej Carla_2277​ 

Jeśli do tego konta przypisane jest PSN ID to możesz się na stronie help.ea.com zalogować poprzez konto PlayStation:

Jeśli uda Ci się zalogować, utwórz nową sprawę z poziomu tego konta i przedstaw sytuację na czacie: 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Featured Places