Forum Discussion

DaSoul1990's avatar
2 years ago
Solved

Nie przychodzą do mnie kody bezpieczeństwa na maila.

Jak w temacie, nijak nie mogę się zalogować na EA APP ani zagrać w żadną grę która wymaga weryfikacji bo nie dochodzą mi maile. Mam konto na GMAIL i wczoraj wszystko jeszcze działało. Nie mogę wyświetlić kodów zapasowych bo trzeba kod bezpieczeństwa i takie błędne koło. 

• Hej @DaSoul1990 @k6iu0tje03x4 

Czy opisany przez Was problem pojawia się nadal? 

W przypadku problemów z otrzymaniem kodów zapasowych najlepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z kodów zapasowych, które wyświetliły się podczas uruchamiania weryfikacji dwuetapowej. 

4 Replies

• Dokładnie ten sam problem. Nie dochodzą kody weryfikacyjne na GMAIL. Nic nie da się zrobić. Kasa za grę zapłacona a nie można grać.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @DaSoul1990 @k6iu0tje03x4 

Czy opisany przez Was problem pojawia się nadal? 

W przypadku problemów z otrzymaniem kodów zapasowych najlepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z kodów zapasowych, które wyświetliły się podczas uruchamiania weryfikacji dwuetapowej. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Oznaczyłam kroki zaproponowane przez @EA_Kuba  jako rozwiązanie. Jeśli jednak macie dodatkowe pytania lub potrzebujecie dalszej pomocy, śmiało dajcie nam znać 

• Mam identyczny problem też konto na gmail. Tak samo gra zakupiona ale pograć już się nie da. Mam weryfikacje tylko na adres mail

Featured Places