Forum Discussion

DaSoul1990's avatar
2 years ago
Solved

Nie przychodzą do mnie kody bezpieczeństwa na maila.

Jak w temacie, nijak nie mogę się zalogować na EA APP ani zagrać w żadną grę która wymaga weryfikacji bo nie dochodzą mi maile. Mam konto na GMAIL i wczoraj wszystko jeszcze działało. Nie mogę wyświetlić kodów zapasowych bo trzeba kod bezpieczeństwa i takie błędne koło. 

• Hej @DaSoul1990 @k6iu0tje03x4 

Czy opisany przez Was problem pojawia się nadal? 

W przypadku problemów z otrzymaniem kodów zapasowych najlepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z kodów zapasowych, które wyświetliły się podczas uruchamiania weryfikacji dwuetapowej. 

4 Replies

• Dokładnie ten sam problem. Nie dochodzą kody weryfikacyjne na GMAIL. Nic nie da się zrobić. Kasa za grę zapłacona a nie można grać.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @DaSoul1990 @k6iu0tje03x4 

Czy opisany przez Was problem pojawia się nadal? 

W przypadku problemów z otrzymaniem kodów zapasowych najlepszym rozwiązaniem będzie skorzystanie z kodów zapasowych, które wyświetliły się podczas uruchamiania weryfikacji dwuetapowej. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Oznaczyłam kroki zaproponowane przez @EA_Kuba  jako rozwiązanie. Jeśli jednak macie dodatkowe pytania lub potrzebujecie dalszej pomocy, śmiało dajcie nam znać 

• Mam identyczny problem też konto na gmail. Tak samo gra zakupiona ale pograć już się nie da. Mam weryfikacje tylko na adres mail

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,327 PostsLatest Activity: 10 hours ago