Forum Discussion

TheParova's avatar
TheParova
Seasoned Newcomer
5 months ago
Solved

Odłączenie konta PSN od EA

Witam,

Chciałem odłączyć konto PSN od konta EA lecz jest to niemożliwe ponieważ nie mam odpowiedniego przycisku do tego tak jak w przypadku innych platform(twitch,youtube) ktoś miał podobny problem?

7 Replies

• TheParova's avatar
    TheParova
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Udało się dziś skontaktować i tak jak się spodziewałem efektów brak nie wiem gdzie mogę jeszcze napisać o pomoc.

• TheParova's avatar
    TheParova
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Niestety również nie działa. Jest jakaś inna opcja kontaktu? Mail,telefon cokolwiek

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Niestety nie posiadam takiej informacji. Spróbuj jeszcze połączyć się  z czatem w następujący sposób:

• otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

• TheParova's avatar
    TheParova
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Rozumiem a wie Pani jaka może byc przyczyna braku mozliwosci połączenia się z chat'em jakas blokada czasowa?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

• Witam EA_Kalina 

Tak jakimś cudem mam przypisane dwa konta PSN i oba chciałbym usunąć. Kontaktowałem się parę razy na chat live i zostawałem odprawiany z kwitkiem jak to mowią. Nie da rady pomóc mi z twojej strony? W dodatku gdy wchodze w chat teraz uzupelniam potrzebne rubryki to nie przechodzi mi do "poczekalni" tylko wyrzuca mnie zebym spowrotem wybrał "problem".

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,308 PostsLatest Activity: 2 days ago