odłączenie konta od xbox bez dostępu do maila
hej!
podobne tematy były wałkowane ale nie znalazłam konkretnej odpowiedzi czy komuś się udało albo usunąć konto albo odłączyć je od podlinkowanego konta z xboxem? otóż x lat temu miałam xboxa 360 (mam go nadal), kupowałam pudełkowe Fify w sklepie (tez nadal je mam). Miałam konto EA z mailem @neostrada.pl, do którego nie mam dostępu bo od 2 lat domena nie istnieje. Teraz kupiłam xboxa x, zalogowałam się swoim kontem Microsoft, kupiłam NFS no i problem bo moje konto Microsoft Xbox jest połączone z kontem EA do którego nie mam dostępu. Chciałam żeby support EA usunął to konto ale odbiłam się od ściany indyjskiego supportu. Pomijając fakt ze EA przetwarza moje dane osobowe do których nie mam dostępu a których administratorem jest EA... co mogę teraz zrobić? dane mojego konta były prawdziwe, adres rozliczeniowy znam ale nie znam dat zakupu gier, ostatnia moja Fifa była podajże w 2015 roku, nawet nie mam już kart kredytowych które mogły być powiązane z tym kontem ☹️ czy teraz pozostaje mi tylko gra offline? Z góry dzięki za odpowiedzi 🙂
Udało się, dzięki za pomoc! Na przyszłość info że nie trzeba podawać wszystkiego, mi wystarczyły 3 odpowiedzi na pytania konsultanta