Forum Discussion

MarcelloLord18's avatar
2 years ago
Solved

Połaczenie konta EA z PS

Witam. Mam problem z kontem EA powiązanym z PS5. jak uzyskać dostęp do e mail do którego nie mam dostępu. kupiłem PS5 na OLX za mała opłata można zmienić dane na PS i tak zrobiłem. ale konto EA jest ...
  • EA_Kalina's avatar
    2 years ago

Hej @MarcelloLord18 

Tylko właściciel konta może się skontaktować z naszym doradcą w celu zmiany adresu email czy też innych danych na koncie EA.Tego typu zmiany wymagają weryfikacji własności konta, której nie jesteś w stanie przejść, jeśli nie jesteś oryginalnym właścicielem.

Zakup konta od innej osoby może prowadzić do licznych problemów. Zakładając własne konto PSN i możesz je połączyć z kontem EA. W ten sposób unikniesz wszelkich komplikacji związanych z potwierdzaniem praw do konta i będziesz mógł cieszyć się pełnym dostępem do jego funkcji. Dodatkowo, warto podkreślić, że zakładanie konta PSN i EA jest całkowicie darmowe. Oczywiście, do korzystania z gier online na PlayStation wymagana jest subskrypcja PlayStation Plus, ale ta opłata jest niezależna od samego procesu tworzenia konta.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,261 PostsLatest Activity: 10 days ago