danielosiaSeasoned Newcomer30 days agoPowiązane konta Steam Nie mogę odłączyć EA od Steam po kliknięciu w "Usuń powiązanie" potem w "Rozumiem i chcę kontynuować". Dzieje się zupełnie NIC. Proszę o pomoc.
EA_KubaCommunity Manager30 days agoHej danielosia Czy na Twoim koncie EA są aktualnie nałożone jakieś zawieszenia?
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 hours ago1,398 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 hours ago1,398 Posts
Recent DiscussionsPropozycja gry. Dzień dobry chciał bym wam dać propozycje o dodaniu gry o siatkówce wiem że nie jest to tak bardzo popularny sport w USA ale myślę że tak czy siak dużo ludzi by się ucieszyło. Były by tam mechanik ty...Problemy z połączenie konta z Xbox Syn aktywował sobie xbox game pass na koncie [edit: email address removed]. Chciał dodać konto dziecka powiązane z nim i utworzył [edytowane przez EA_Kuba] Ja zaakceptowałem przez link, ale nie w...Gra Ea 25 WZNOWIENIE SPRAWY Gra Ea 25 jak chce WZNOWIĆ SPRAWE..ładuje mi sie kółko po wciśnięciu DALEJ i nie znika tak przez 1h nie mogę wznowić sprawy Wyłączone konto lat temu brak kontaktu z pomocą Witam ! Mam swoje dane . nr telefonu , EA ID , nazwę usera.Nie pamiętam na jaki email było konto i pewnie nie mam już do tego maila dostępu. Niestety pomoc przez boty nie jest możliwa nie potrafią ...Problem z The Sims 2 Legacy Collection Cześć! We wrześniu zakupiłam przez EA App The Sims 2 Legacy Collection. W zasadzie od początku mam problem, ponieważ w trakcie rozgrywki (co 6-20 minut) gra sama się wyłącza i wskakuje mi EA App (st...