F0tecz3kNot applicable1 year agoSolvedproblem z fifa 21 chcialem dodac aplikacje z kodu z plyty i pisze mi ze kod zostal juz zrealizowany a origin ma blad 20:403 EA_Kuba1 year agoHej @F0tecz3k Najlepiej będzie zainstalować grę poprzez pobranie jej za pomocą EA app. W tym celu zaloguj się do aplikacji EA app, kontem na którym został wykorzystany kod i pobierz grę bezpośrednio z biblioteki gier.
EA_Kuba1 year agoHej @F0tecz3k Najlepiej będzie zainstalować grę poprzez pobranie jej za pomocą EA app. W tym celu zaloguj się do aplikacji EA app, kontem na którym został wykorzystany kod i pobierz grę bezpośrednio z biblioteki gier.
EA_Kuba1 year agoHej @F0tecz3k Najlepiej będzie zainstalować grę poprzez pobranie jej za pomocą EA app. W tym celu zaloguj się do aplikacji EA app, kontem na którym został wykorzystany kod i pobierz grę bezpośrednio z biblioteki gier.
EA_KalinaCommunity Manager1 year agoHej @F0tecz3k Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od @EA_Kuba.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 hour ago1,466 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 hour ago1,466 Posts
Recent DiscussionsEA App nie działa Włączyłam aplikacje i zaktualizowałam simsy. Włączyłam grę i nie zadziało się nic, gdy ponownie chciałam wejść w grę pokazało ,że gra już działa a tak nie było. Wyłączyłam komputer i ponownie chciała...Powiązanie konta EA z Steam Da się jakoś skrócić czas oczekiwania na możliwość połączenia EA App ze Steam? Jakiś czas temu byłem u znajomych i połączyłem sobie moje konto EA z ich kontem Steam, i teraz żeby móc ponownie połączy...Ktoś się połączył z moim kontem steam na EA App. Dzień dobry, Mam taki problem, że ktoś się połączył z moim kontem steam w EA, chciałbym aby moje konto zostało rozłączone z tym kontem żebym ja mógł się z nim połączyć, lecz nie mam dostępu do konta...Nie mogę zalogować się do konta Ea Witam serdecznie , Nie mogę się zalogować na konto Ea , Operator kablówki Toya.net.pl skasował maila na którym mam konto , Dzwoniłem do operatora Toya niestety nic nie da się zrobić gdyż Toya jak mi ...Infolinia cała do wymiany Piszesz z gościem zaraz miał pomóc i chciał weryfikacje długą pisze do niego a on mnie po minucie rozłącza, drugi tak samo zrobił, a pisałem że potrzebuje 3 minut i po tylu mu wysłałem wiadomość... ...