Forum Discussion

Hsxalex1976's avatar
Hsxalex1976
Seasoned Newcomer
16 hours ago
Solved

Nie mogę zalogować się do konta Ea

Witam serdecznie , Nie mogę się zalogować na konto Ea , Operator kablówki Toya.net.pl skasował maila na którym mam konto , Dzwoniłem do operatora Toya niestety nic nie da się zrobić gdyż Toya jak mi powiedziano likwiduje wszystkie konta mailowe z oferty starych jak i nowych abonametow kablówki ,  na czacie  podałem e-maila do konta login nazwę użytkownika jakie gry mam na koncie adres IP numer karty bankowej którą płaciłem za gry  kiedy się ostatnio logowałem do konta i to jeszcze nie wystarczy do odzyskanie konta co jeszcze trzeba podać ??

• Hej Hsxalex1976​ 

Sprawy tego typu muszą być rozwiązywane podczas rozmowy na czacie, ponieważ nie mamy możliwości ich rozwiązywania za pośrednictwem forum. Rozumiem, że proces może być frustrujący, ale jest to również zabezpieczenie przed podaniem informacji na temat konta, lub udostępnieniem go osobom nieuprawionym. Im więcej informacji zbierzesz na temat swojego konta, tym większe są szanse na jego odzyskanie. 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 hours ago

Hej Hsxalex1976​ 

Sprawy tego typu muszą być rozwiązywane podczas rozmowy na czacie, ponieważ nie mamy możliwości ich rozwiązywania za pośrednictwem forum. Rozumiem, że proces może być frustrujący, ale jest to również zabezpieczenie przed podaniem informacji na temat konta, lub udostępnieniem go osobom nieuprawionym. Im więcej informacji zbierzesz na temat swojego konta, tym większe są szanse na jego odzyskanie. 

Featured Places