Forum Discussion

Twoj_stary161's avatar
Twoj_stary161
Rising Newcomer
5 days ago
Solved

Problem z logowaniem/ konto znikneło

Witam, mam problem z zalogowaniem się na moje konto EA, właściwie do tematu próbowałem podchodzić już w sierpniu zeszłego roku, ale nie umiałem przebrnąć przez czat na supporcie.
problem wygląda następująco. 
Rok temu nie mogłem zalogować się na moje konto, wyświetlała sie informacja, że konto pod tym emailem nie istnieje (ostatni raz logowałem się jeszcze na platformie Origin).
Dziś znów próbowałem przejść przez czat z ilością informacji jakie mam. (nie posiadam innych powiązanych z kontem platform, nie miałem płatnych subskrypcji, nie pamiętam co do miesiąca kiedy ostatni raz się logowałem, ani nie posiadam dokumentów zakupu - posiadam tylko kody aktywacyjne z dwóch gier bo akurat mam wersje pudełkowe).
Na moim koncie email dalej widnieje mail z czerwca 2019r kiedy zmieniałem hasło i przyszedł mój mail potwierdzający zaczynający się od "Witaj Skandal16v", który był moim nickiem, a na ten moment wedle platformy EA nie istnieje. 

Czy ktoś wie co w tej sytuacji mogę zrobić?

• Hej Twoj_stary161​ 

Jeśli na Twój adres email przychodzi link do zmiany hasła, proszę zaloguj się z poziomu EA app (nie strona internetowa) wpisując właśnie swój login oraz nowe hasł.

Daj znać jak ci poszło. W razie potrzeby doślij nowy załącznik, ale ze stosowną nazwą.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej Twoj_stary161​ 

Jeśli na Twój adres email przychodzi link do zmiany hasła, proszę zaloguj się z poziomu EA app (nie strona internetowa) wpisując właśnie swój login oraz nowe hasł.

Daj znać jak ci poszło. W razie potrzeby doślij nowy załącznik, ale ze stosowną nazwą.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,340 PostsLatest Activity: 14 hours ago