Forum Discussion

mlodydami's avatar
mlodydami
Rising Newcomer
2 months ago

Problem z połączeniem PSN i konta EA.

Mam problem z połączeniem konta PSN( mlodydami) i konta EA. Kupiłem ostatnio EA FC25 na PS5 i chcąc zagrać online okazało się że nie mogę połączyć się z serwerami. Nie mogę połączyć mojego konta PSN i konta EA ponieważ wyskakuje błąd że mam już połączone konto z dziwnym mailem: @disabled.ea.com. Miałem dwa maila w swoim życiu i każdy z nich loguje się na jedno i to samo konto EA: mlodydami ponieważ kiedyś zmieniałem maila z jednego na drugiego na tym koncie.

Myślałem że to może przez to że moje konto EA jak i mój PSN ma taki sam nickname ale chyba jednak nie.

Probowalem jakoś skontaktować się z supportem przez EA help, ale nie mogę zacząć rozmowy ani nic tak jak to tłumaczą w sprawie kontaktu. 

W przypadku jak próbuje zalogować się na EA przez konto PSN, wyskakuje błąd że: Twoje dane logowania EA mogły utracić ważność.

Prosiłbym o pomoc, ponieważ w takim wypadku wydałem bez sensu pieniądze na grę w którą nie mogę grać :/

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej mlodydami 

Jeśli Twoje konto EA wyświetla się jako zdezaktywowane(@disabled.ea.com), spróbuj użyć ostatniego adresu e-mail zarejestrowanego na tym koncie, aby zresetować hasło. Kliknij ten odnośnik, aby zresetować hasło EA.

Upewnij się, że przetestowałeś wszystkie swoje adresy e-mail, aby sprawdzić, czy możesz się zalogować. 

Jeśli korzystasz tylko z jednego adresu email i założyłeś nowe konto EA przy jego wykorzystaniu zamiast reaktywować je poprzez reset hasła, wówczas jedyną opcją na uruchomienie gry EA, będzie założenie nowego konta PSN i połączenie go z kontem EA (nie ma potrzeby dokonywania ponownego zakupu gier).

W przypadku dalszych problemów dotyczących konta EA, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,239 PostsLatest Activity: 19 hours ago