Problem z przeniesieniem dodatku do The Sims 4 na nowy komputer
Witam, kiedyś grałam w The Sims 4 na starym komputerze - wersja podstawowa i dodatek Psy i Koty. Ostatnio kupiłam nowego laptopa i chciałam przenieść The Sims 4 wraz z dodatkiem i zapisanymi postępami w grze na ten właśnie nowy komputer. Jednak po zalogowaniu się na konto EA, w bibliotece gier widnieje tylko zainstalowana (teraz już darmowa) podstawowa wersja gry. Wcześniej zakupionego dodatku tam nie ma. Wszystkie zapisy gry ze starego komputera skopiowałam i przeniosłam na nowy laptop. Po uruchomieniu gry widzę, że mam do wyboru moje stare rodziny (wraz ze zwierzętami widocznymi na zdjęciu danej rodziny w bibliotece zapisanych gier), ale po wybraniu przykładowej rodziny by wczytać grę wyświetla się komunikat widoczny w załączniku "niekompletne dane gry..." .
Proszę o pomoc, w jaki sposób mogłabym odzyskać dodatek wraz z zapisami na nowym laptopie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
@akcebos aby zobaczyć historię transakcji wystarczy kliknąć niebieski napis w mojej poprzedniej odpowiedzi.
Póki co wszystko wskazuje, że masz jeszcze jedno konto. Przygotuj sobie kod gry i dodatku lub numery transakcji a następnie skonsultuj się bezpośrednio z naszym doradcą.