butolasNewcomer1 year agoSolvedProblem Witam. Mam problem. Mam windows 7 i nie mogę wejść do eq app. Po aktualizacji z origin do ea app. Wywala czerwony x w okienku i nic więcej. EA_Kalina1 year agoHej @butolas Sprawdź, czy nadal masz jakieś pozostałe aktualizacje systemu Windows 7, które należy zainstalować, w szczególności aktualizację systemu Windows 7 KB4539601.
EA_Kalina1 year agoHej @butolas Sprawdź, czy nadal masz jakieś pozostałe aktualizacje systemu Windows 7, które należy zainstalować, w szczególności aktualizację systemu Windows 7 KB4539601.
EA_Kalina1 year agoHej @butolas Sprawdź, czy nadal masz jakieś pozostałe aktualizacje systemu Windows 7, które należy zainstalować, w szczególności aktualizację systemu Windows 7 KB4539601.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,423 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,423 Posts
Recent DiscussionsProblem Bf3 i eaapp nie moge wejsc do gry pobierałem od nowa nic nie idzie ktos cos wie jak rozwiazac problem Brak dostępu do konta Nie mogę uzyskać dostępu do swojego poprzedniego konta EA na którym miałam kilka gier. Na swoim e-mailu mam potwierdzenie, że to konto miałam ale jest to z 2018 roku... Chciałam się ostatnio zalogowa...Zablkowane konto- inne email Dzis przy probie zagrania w gre Ea na ps4 wyskoczyl blad o braku dostepu. Podczas sprawdzania przyczyny. i probie sprawdzenia polaczonego konta z kontem na ps4 okazalo sie ze adres email jest inny ni...Servery nie dostępne UK JAk długo potrwa problem z serwerami? czy to tylko ja mam problem Skradzione konto Origin/EA Jakieś 13lat temu zakładałam konto na origin. Kupowałam tam wiele dodatków do gier The Sims 4 i co jakiś czas wchodziłam i grałam. Po wielu latach nieobecności chciałam wejść i zobaczyć co tam mam le...