widcher2 years agoPropozycja gry. Dzień dobry chciał bym wam dać propozycje o dodaniu gry o siatkówce wiem że nie jest to tak bardzo popularny sport w USA ale myślę że tak czy siak dużo ludzi by się ucieszyło. Były by tam mechanik ty...Show More
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,452 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,452 Posts
Recent DiscussionsAPKA EA NIE WIDZI GIER Z ORIGIN Witam, po dłuższym okresie chciałem zainstalować FIFE 14(próbowałem też z 16) i pokazuje mi, że muszę oczywiście zainstalować nieistniejący już origin a apka EA nie widzi tych gier ani innych, które ...Utrata polaczenia Siemanko mam popytanie dlaczego czasem po wygranym meczu mi wywala fut do głównego ekranu i z automatu daje przegraną, mimo że wygrałem mecz no product CD Key Klucz Produktu nie wygenerowal sie w Steam . Nie moge zalogowac sie na konto Spore. Grałem tak przez miesiac i omijałem ten proces a teraz już rozumiem że to wielki problem Wygenerujcie Mi klucz ...Logowanie EA/Origin, dodatki, przeniesienie gier Co zrobić, jeśli prędzej nie logowałam się na EA a teraz chciałabym mieć gry, które miałam na origin (dodatki do the sims4)? Zhakowano mi konto Ktoś włamał się na moje konto ea i zmienił email przypisany do konta , nie jestem teraz w stanie zalogować się na moje konto, numer telefonu nie był podłączany, wydaje mi się natomiast, że było podłą...