widcher2 years agoPropozycja gry. Dzień dobry chciał bym wam dać propozycje o dodaniu gry o siatkówce wiem że nie jest to tak bardzo popularny sport w USA ale myślę że tak czy siak dużo ludzi by się ucieszyło. Były by tam mechanik ty...Show More
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 17 hours ago1,458 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 17 hours ago1,458 Posts
Recent DiscussionsEA App nie działa Włączyłam aplikacje i zaktualizowałam simsy. Włączyłam grę i nie zadziało się nic, gdy ponownie chciałam wejść w grę pokazało ,że gra już działa a tak nie było. Wyłączyłam komputer i ponownie chciała...Skradzione konto Witam serdecznie, Potrzebuję pomocy z odzyskaniem mojego konta. W lutym ktoś bez mojej wiedzy zmienił przypisany do niego adres e-mail, a ja zauważyłem to dopiero około dwa tygodnie temu. Kontaktowa...ea app w złym folderze Ea app zamiast zainstalować się w folderze EA Desktop to w tym folderze pojawia się folder o nazwie 13.700.0.6213 nowa wersja ea deskop oraz skrót do folderu EA Desktop przez to w ea app nie działa p...Zmiana maila Cześć, mam bardzo stare konto które zakładałam bardzo bardzo dawno i przypisany do niego e-mail został przez pocztę "wyłączony" i już ktoś inny założył sobie konto na tego maila i z tą osobą też nie ...APKA EA NIE WIDZI GIER Z ORIGIN Witam, po dłuższym okresie chciałem zainstalować FIFE 14(próbowałem też z 16) i pokazuje mi, że muszę oczywiście zainstalować nieistniejący już origin a apka EA nie widzi tych gier ani innych, które ...