Forum Discussion

Paulagg16's avatar
2 years ago

Przepisanie gry na inne konto lub klucz gry

Cześć, 

Czy jest możliwość przepisania gry z konta EA na drugie konto EA? Niestety nie mam możliwości pobrania dodatków do The Sims 4 przez błąd jaki występuje mi na koncie, a chciałabym przenieść jakoś te dodatki na drugie nowe konto. Czy jest taka możliwość, ewentualnie pozostania klucza do gry?

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Paulagg16 

Jeśli Twoje dodatki rozsiane są po Twoich kilku kontach EA, można połączyć je w jedno konto. W przeciwnym wypadku nie ma możliwości przeniesienia dodatków, lub ich rozdzielenia pomiędzy inne konta. 

• Z moim głównym kontem jest problem i nie mogę ich pobrać, tylko przekierowuje mnie na stemma, dlatego założyłam nowe konto i chciałabym te dodatki przepisać na to nowe konto

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Paulagg16 

Jeśli przy pobieraniu dodatków jesteś przekierowana na Steam znaczy to że część Twojej zawartości jest przypisana do konta Steam. 

W tym przypadku przeniesienie dodatków będzie niemożliwe. 

Powiedz nam proszę dokładnie co się dzieje, możliwe że problem uda nam się rozwiązać wraz ze społecznością tutaj przez forum. 

• Jak chce pobrać przez Origin to mam przekierowanie na steam, mimo, że grę zakupiłam przez Origin. na steam nie ma simsów na Mac, tylko na windows. Mam połączone konta, a chciałabym odłączyć, ale nie mam takiej możliwości. Nie wiem jak mogę zmienić, aby pobrać simsy przez Origin.

Featured Places