EA_KubaCommunity Manager1 year agoRe: czy można zagrac w ufc 4 na komputerez bez konsoliHej @Zeucha Gra UFC 4 została wydana tylko na konsole. W tej chwili nie ma możliwości grania w nią na platformie PC.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 13 hours ago1,479 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 13 hours ago1,479 Posts
Recent DiscussionsBrak dostępu do starego konta Witam. Mam następujący problem. Chciałbym odzyskać dostęp do mojego starego konta na EA. Niestety ze względu na odległe czasy, nie mam dostępu do mojego konta e-mail, na którym mógłbym zresetować has...Pytanie o bonusy za pre-order FC 27undefinedFc 26 Kolejna sytuacja z draftem gdzie wygrywam mecz 4 pod rząd i gra się laguje i nagle mecz przegrany walkowerem ktoś ma ten sam problem EA oddawać drafta Odzyskanie gry ze starego konta EA Witam, posiadam grę fifa 17 z oryginalnym opakowaniem, kompletem płyt i kodem aktywacyjnym w środku, który niestety został wykorzystany kiedyś na koncie do którego już nie mam dostępu. Czy istnieje j...Odzysk starych gier z płyty z nieznanego konta. Witam. Posiadam gry FIFA 11 oraz FIFA 12 na płytach, oryginalne, ale są przypisane do nieznanego mi konta. Czy jest możliwość aby po kluczu licencyjnym rozpoznać do jakiego konta jest to przypisane ...