Forum Discussion

Quuix233's avatar
Quuix233
Seasoned Newcomer
5 days ago

Skradzione konto

Witam serdecznie,

Potrzebuję pomocy z odzyskaniem mojego konta. W lutym ktoś bez mojej wiedzy zmienił przypisany do niego adres e-mail, a ja zauważyłem to dopiero około dwa tygodnie temu. Kontaktowałem się już z pomocą techniczną na live chacie, jednak niestety nie uzyskałem żadnej realnej pomocy.

Jestem szczerze zaskoczony całą sytuacją, że jako właściciel konta nie mogę odzyskać do niego dostępu, podczas gdy inna osoba była w stanie przejąć konto bez większego problemu.

Bardzo proszę o pomoc w odzyskaniu dostępu do mojego konta. Mogę dostarczyć wszelkie informacje potwierdzające, że jestem jego właścicielem.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 hours ago

Wsparcie przez czat działa globalnie i konsultanci obsługują graczy z różnych krajów. Najważniejsze jest to, że tylko doradca ma dostęp do Twojego konta i może je zweryfikować, dlatego warto spróbować ponownie kontaktu i jasno zaznaczyć, że chodzi o odzyskanie dostępu po zmianie adresu e-mail. Przygotuj też wcześniej dane, które mogą potwierdzić, że jesteś właścicielem konta.

• Nieprawda zawsze jest to Hindus który nic nie rozumie nie da się na czacie z nikim porozumieć, próbujesz coś wyjaśnić a oni dalej swoje 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Rozumiem, że zależy Ci na kontakcie po polsku. Wsparcie przez czat działa globalnie, więc język będzie zależeć od tego, który masz ustawiony na EA Help.

• Quuix233's avatar
    Quuix233
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Pisałem wielokrotnie, czy jest możliwość rozmowy z kimś z polskiego supportu?

• Quuix233's avatar
    Quuix233
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Dodam, że wole się kontaktować z osobą z polskiego supportu :) 

Featured Places