Forum Discussion

MlodyBelmondzia's avatar
1 year ago
Solved

Utracone monety

Witam, 10go listopada odkryłem że ktoś włamał się na moje konto i pozbył się tego wszystkich wymiennych kart. Wszystko co było cokolwiek warte albo poszło na rynek albo qs. Jak najszybciej zabezpieczyłem swoje konto i tak jak zostałem poproszony oczekiwałem 10 dni roboczych na wyjaśnienie sprawy i odzyskanie moich monet. Jednak od tamtej pory każdy mój temat otwierany w sekcji „ moje sprawy” po kilku dniach zostawał zamykany a na moim koncie nie pojawiało się nic. Nie dostałem nigdy żadnej odpowiedzi czy moja sprawa została rozpatrzona negatywnie czy pozytywnie. Za każdym razem gdy udawało mi się skontaktować na czasie z kimś to kazali czekać ze względu na to, że mają teraz wiele takich przypadków. Minął już prawie miesiąc a teraz nie mogę już nawet połączyć się z nikim na czacie na żywo bo zniknęła kompletnie mi ta opcja. Czy ktoś miał podobny problem i jest w stanie pomóc?

• Hej @MlodyBelmondziak 

Jeśli na swojej poczcie nie masz odpowiedzi w obrębie swojej sprawy (wyszukaj wszystkie wiadomości od  @e.ea.com) spróbuj ustalić na jakim etapie jest Twoje zgłoszenie z naszym doradcą.

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie  zweryfikować danych związanych z Twoją sprawą, ale spróbuj ustalić to poprzez czat.

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Podaj swój numer sprawy.

Nie wznawiaj swojego pierwszego zgłoszenia.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @MlodyBelmondziak 

Jeśli na swojej poczcie nie masz odpowiedzi w obrębie swojej sprawy (wyszukaj wszystkie wiadomości od  @e.ea.com) spróbuj ustalić na jakim etapie jest Twoje zgłoszenie z naszym doradcą.

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie  zweryfikować danych związanych z Twoją sprawą, ale spróbuj ustalić to poprzez czat.

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Podaj swój numer sprawy.

Nie wznawiaj swojego pierwszego zgłoszenia.

Featured Places