Forum Discussion

kaSyt's avatar
1 year ago

Wniosek ea creator network

Cześć! Nie mogę ponownie złożyć wniosku o przyjęcie do ea creator network. Minęło już dawno 90dni o których była mowa po odrzuceniu mojego pierwszego wniosku, że po tym czasie będę mogła ponownie złożyć wniosek. Wiem że inne osoby po tym czasie mogły składać nowy wniosek a ja niestety nie mam takiej możliwości. Czy ktoś może mi udzielić informacji dlaczego tak się dzieje? 

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

@kaSyt nie zapomnij oznaczyć postu @EA_Kuba jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać 

• kaSyt's avatar
    kaSyt
    1 year ago

Niestety nic się nie dowiedziałam, osoby które długo po mnie próbowały składać wniosek i również dostały odmowę mogą składać już kolejny a ja dalej nie. Zastanawiam się dlaczego i kiedy taki wniosek będę mogła złożyć. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 year ago

Hej @kaSyt 

Co dokładnie powoduje to, że nie możesz złożyć swojego wniosku?

• kaSyt's avatar
    kaSyt
    1 year ago

Chciałabym się właśnie tego dowiedzieć co powoduje że nie mogę złożyć wniosku mimo że minęło ponad 90 dni od odmowy. A taka informacje dostałam, że po tylu dniach będę mogła złożyć wniosek jeszcze raz. Zastanawia mnie dlaczego ja nie mam takiej możliwości a inni twórcy z którymi jestem w kontakcie po tych 90dniach mogą złożyć wniosek od nowa. Ja wchodząc w link dostaje taką informację: 

Niestety, nie możemy zaoferować Ci członkostwa w tym momencie. Regularnie otrzymujemy dużą liczbę próśb o przesłanie, ale możemy zaoferować dostęp tylko do niewielkiego procenta przesłanych materiałów.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 year ago

Rozumiem @kaSyt. Chciałem się upewnić, że nie jest to na przykład problem związany z Twoją przeglądarką internetową. 

Przykro mi, ale tak jak wspomniałem wcześniej nie jesteśmy w stanie wpłynąć na rozpatrywanie tego typu wniosków. Jeśli przy poprzedniej aplikacji został podany Tobie adres email kontaktowy w EA, sugerowałbym pytanie to kierować tam. 

Trzymam kciuki! 🙂 

• kaSyt's avatar
    kaSyt
    1 year ago

Niestety nie posiadam żadnego adresu @ aby z kimś się skontaktować 

Featured Places