Forum Discussion

Victorinio12345's avatar
2 years ago
Solved

Współprace

Szanowni Państwo,
Chciałbym złożyć podanie o współpracę z firmą EA Sports, której produkty od dawna cenię i używam. Jestem przekonany, że mogę stanowić wartościowego ambasadora Waszych gier i przyczynić się do ich promocji.
Jestem aktywnym graczem i pasjonatem gier komputerowych, a produkty EA Sports zawsze były dla mnie synonimem jakości i rozrywki. Moje doświadczenie w grach sportowych, takich jak FIFA czy Madden NFL,
jest znaczne, co pozwoliłoby mi efektywnie prezentować Wasze tytuły oraz przekazywać wrażenia z rozgrywki swoim obserwatorom na różnych platformach społecznościowych. W zamian za moją promocję produktów EA Sports, proponuję utworzenie stabilnej relacji partnerskiej, która obejmowałaby dostęp do najnowszych gier, zawartości dodatkowej, a także ekskluzywnych wydarzeń oraz informacji przedpremierowych. Działając jako ambasador EA Sports, zobowiązuję się do regularnej promocji Waszych produktów na moich kanałach społecznościowych oraz stronie internetowej. Jestem gotów omówić szczegóły tej współpracy, w tym zakres działań promocyjnych, warunki umowy oraz wszelkie inne kwestie, które uważacie za istotne. Jestem przekonany, że mogę wnosić wartość do Waszej firmy poprzez moją pasję do gier i szeroką widownię, którą zdobyłem na przestrzeni lat. Będę wdzięczny za możliwość dalszej rozmowy w tej sprawie oraz szansę na współpracę z EA Sports. Serdecznie dziękuję za rozważenie mojego podania i czekam na Waszą odpowiedź. Z poważaniem, Victor Galarowicz adres e-main [edit: email address removed]

• Cześć @Victorinio123456  Dzięki za zainteresowanie współpracą z naszą firmą. 

Tu na forum Answers HQ nie zajmujemy się tymi kwestiami, ale polecam gorąco sprawdzić nasz program EA Creator Network

Jest to miejsce gdzie twórcy podejmują współpracę z Electronic Arts 

Więcej na temat tego programu znajdziesz w dziale FAQ

5 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Cześć @Victorinio123456  Dzięki za zainteresowanie współpracą z naszą firmą. 

Tu na forum Answers HQ nie zajmujemy się tymi kwestiami, ale polecam gorąco sprawdzić nasz program EA Creator Network

Jest to miejsce gdzie twórcy podejmują współpracę z Electronic Arts 

Więcej na temat tego programu znajdziesz w dziale FAQ

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Trudno jest mi odpowiedzieć na to pytanie bo to zależy od wielu czynników.

Czasem jest to kilka dni a czasem nawet tygodni, w zależności od zapotrzebowania, ilości kandydatów, itd. 

Życzę powodzenia. Mam nadzieją, że uda się wkrótce dołączyć do programu. 🤞🤞

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,217 PostsLatest Activity: 4 hours ago