MariushK1916New Novice2 months agoWyłączone konto lat temu brak kontaktu z pomocą Witam ! Mam swoje dane . nr telefonu , EA ID , nazwę usera.Nie pamiętam na jaki email było konto i pewnie nie mam już do tego maila dostępu. Niestety pomoc przez boty nie jest możliwa nie potrafią ...Show More
MariushK1916New Novice to EA_Kalina2 months agoNie jest nic rozwiązane boty nie ogarniają . Przez stronę zgłaszane kilka razy ... zero reakcji.
MariushK1916New Novice to EA_Kalina2 months agoNie jest nic rozwiązane boty nie ogarniają . Przez stronę zgłaszane kilka razy ... zero reakcji.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 6 hours ago1,436 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 6 hours ago1,436 Posts
Recent DiscussionsŁączenie dwóch kont EA Witam, Założyłem nowe konto i chciałem połączyć je ze starym, żeby mieć na nowym gry (FIFA 17, 18, 19, 20, 21, 22 i 23). Konsultant napisał, że udało się połączyć konta z powodzeniem, ale przez god...Brak gier w bibliotece Około godziny 10 gdy chciałem włączyć aplikacje EA wyskakiwał błąd a aplikacja się nie włączała, gdy po jakimś czasie w końcu udało mi się odpalić aplikacje okazało się, że wszystkie moje gry z bibli...Utrata starego konta Witam, jakoś koło 2015 roku kupiłem BF4 na płycie, ftedy też załorzyłem konto na Origin i zainstalowałem ją na komputer ktury nie stety nie pociągną tej gierki teraz odnalazłem tą grę po 11 latach i ...Czy za nick Deadpool Moza dostać bana ? Chcę założyć konto w bf6 i zastawiam się na nikiem Deadpool czy jest on banowany Połączenie z UT jest w tej chwili niemożliwe Playstation Witam od wczoraj borykam się z problemem „w tej chwili połączenie z trybem UT jest niemożliwe”czy ktoś z was miał już taki problem i sobie z nim poradził ? Każda pomoc ze strony chatu ea nie działa p...