Forum Discussion

cf3aa54c08320fff's avatar
2 months ago

Zakup FC26, pieniądze zostały pobrane z konta dwa razy.

Cześć, mam taki problem. Kupiłem FC26 przez strone ea.com, ale wyswietlił mi sie taki błąd (w załączniku),  spróbowałem ponownie, błąd wystąpił jeszcze raz. Po jakims czasie gra dodała sie do mojej biblioteki, ale pieniądze zostały pobrane dwukrotnie (łącznie około 860zł). Chciałbym odzyskac moje 430 naliczone bezpodstawnie. Czy ktoś wie do kogo zwrocic się w takiej sprawie? Wypełniałem formularz juz chyba z 10 razy - zero odpowiedzi.

6 Replies

• cf3aa54c08320fff's avatar
    cf3aa54c08320fff
    New Novice
    2 months ago

używałem 100 razy nikt nie odpowiada, ani w żaden sposób na koncie, ani poprzez maila. Sfrustrowany jestem głownie ta ignorancja, do kilku tygodni tam się dobijam i nikt nie odpowiada. 

Możesz mi podać jakiegoś maila albo nr telefonu? Bo te formularze prawdopodobnie nie działają.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej cf3aa54c08320fff​ 

Czy po przyciśnięciu "+" przy numerze zamówienia widzisz opcję zażądania zwrotu? jeśli tak, to po jej skorzystaniu pieniądze powinny wrócić na twoje konto po upływie około 10 dni roboczych. 

Jak sprawdzić status zwrotu?

1. Otwórz zakładkę Płatności i portfel na swoim koncie EA.
    2. Wybierz Historię zamówień, aby zobaczyć status swoich zakupów i zwrotów.

Możesz również sprawdzić historię zwrotów do 30 dni wstecz w narzędziu zwrotów. 

• cf3aa54c08320fff's avatar
    cf3aa54c08320fff
    New Novice
    22 days ago

Tak sprawdziłem to od razu gdy zauwazylem, ze kwota została pobrana dwa razy. Gry nie dało się zwrócić. Szerze jestem bardzo rozczarowany ta sytuacja, zawsze miał EA za bardzo poważna firme. 

Sprawę zgłoszę do rzecznika praw kosumenta, bo już brak mi cierpliwości. 

Featured Places