Forum Discussion

un3kk's avatar
un3kk
Newcomer
24 days ago

zostałem okradziony na abonament EA play PRO

Od momentu zakupu który był miesiąc temu, miałem problem z abonamentem EA, niejednokrotnie pisałem do supportu żeby mi pomogli w tej sprawie. Nie mogłem pobrać żadnej zawartości. Powiedziano mi że jest problem z przetworzeniem płatności i żebym czekał, jeżeli chodzi o zwrot pieniędzy - też nie mogli go zrealizować bo płatność była przetwarzana. Dzisiaj napisałem że chcę zwrot po raz kolejny to w odpowiedzi dostałem że minął miesiąc i zwrot pieniędzy jest niemożliwy. Potrzebuję pomocy, czy ktoś miał podobną sytuację?

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej un3kk​ 

Dziękuję za Twój post.

Na Forum nie będziemy w stanie pomóc Ci w problemach związanych z kontem EA czy też płatnościami. Chcę jednak pomóc Ci wyjaśnić kilka kwestii:

• sprawdź jaki jest status Twojego zamówienia; jeśli jest przetwarzany wówczas nie można pobrać żadnej gry czy też dokonać zwrotu zamówienia ("Abonamenty EA Play na PC zazwyczaj nie podlegają zwrotowi. Jeśli uważasz, że przysługuje ci zwrot pieniędzy, skontaktuj się z nami,.." żródło"
    • jeśli zamówienie jest Przetwarzane powyżej 72h, skontaktować się bezpośrednio z pomocą EA przez EA Help. W zgłoszeniu podaj numer zamówienia, datę zakupu oraz metodę płatności – doradca sprawdzi status transakcji w systemie. W międzyczasie możesz też sprawdzić, czy płatność została faktycznie pobrana z konta i czy otrzymałeś potwierdzenie zakupu na e-mail powiązany z kontem EA.
    • upewnij się, że Twoje dane podane przy transakcji (imie, nazwisko, adres, karta) nie wygasły i są aktualne

Jeśli Twoje zamówienie zostało poprawnie zrealizowane i posiada status Zakończone, a ty wciąż nie możesz pobrać gry, proszę podeślij nam komunikat błędu oraz doprecyzuj z jakimi grami pojawił się problem.

Featured Places