BETOLIANNewcomer1 year agoAplikacja comanionW aplikacji nie mogę wejść w zakładkę fc hub, mam kłódkę! Co mam zrobić?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 days ago1,765 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 days ago1,765 Posts
Recent DiscussionsEA FC 26 - problemy techniczne Witam, Chciałbym zgłosić ponownie problem z grą EA FC 26. Po aktualizacji wróciły ponownie problemy z opóźnieniem w grze czy to Division Rivals czy Fut Champions. Próbowałem z V-sync i wyłączone, al...Problem z aplikacją EA AP poważny Mam bardzo powazny problem z aplikacja ea jak chce ją włączyc to na sekundy pojawia sie ten ekran z logowaniem i znika i nic potem poprostu nic próbowałem wielu sposobów na naprawe tego ale nie posku...EA APP wyłącza się w trakcie grania w EA FC 26 Witam, gram w tę grę co kilka dobrych dni i dzisiaj nagle nie mogę sobie pograć bo mi aplikację beep w kosmos, w efekcie czego gra wyłącza się i mój kolega Maciek narzeka że przeciwnicy mają walkower...Zmiana języka Sims 4 PL -> EN Cześć, gram w sims 4 od kilku miesięcy i chciałabym spróbować pograć po angielsku, bo nie jestem fanką imion jakie dostają automatycznie generowane NPC (typu Bogumiła Pieróg 🥟) i zawsze zmieniam naz...Nie mogę załadować gry Hejka! Dzisiaj po ok. dwóch miesiącach chciałam zagrać w The Sims 4, które posiadam z kilkoma dodatkami na EA app. Niestety, gra się nie chce otworzyć, screen jak to wygląda zamieszczam poniżej. Zrei...