Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA app
  4. EA app Problemy techniczne i błędy

Forum Discussion

BETOLIAN's avatar
BETOLIAN
Newcomer
11 months ago

Aplikacja comanion

W aplikacji nie mogę wejść w zakładkę fc hub, mam kłódkę! Co mam zrobić? 

Recent Discussions

• Hrzas's avatar

Usuniecie powizanie konta stare ea ze stemem

chciałbym sie dowiedziec jak mam odłonczyc strre konto ea dzie nic nie ma na nim od stema ma brak dostempu do tego konta
    Hrzas
    21 minutes ago
  • wwhz7g1dxya0's avatar

Jak mogę usunąć konto EA?

Czy ktoś z supportu EA wreszcie wpadnie na pomysł umieszczenia "Zgłoszenia sprawy" w zakładce "Moje sprawy"? Dlaczego nie mam tam możliwości zgłoszenia ticketu chociażby jak we wspomnianej sprawie, t...
    wwhz7g1dxya0
    1 hour ago
  • Fajne_granie's avatar

Problem z pobraniem gry

Mam Xbox Game Pass na PC, połączyłem konto EA z kontem Xbox i chciałem pobrać EA Sports FC 25. Problem w tym, że kiedy klikam „zainstaluj”, przenosi mnie do aplikacji EA app i tam mam tylko opcję kup...
    Fajne_granie
    3 hours ago
  • SCPpapiez's avatar

połączenie konta EA

chciałem odpalić battlefront 2 na steam i kazali mi się zalogować na bu*****@hotmail.com nigdy nie miałem takiego maila ani się na niego nie logowałem. Gdy próbuje użyć moje oryginalnego maila pokazu...
    SCPpapiez
    1 day ago
  • 5gah6kwx8fl3's avatar

Mam konto psn połączone z kontem EA które nie jest moje

Mam konto psn które jest połączone z kontem EA które nie jest moje i ma dziwny e-mail nie znajomy,podczas rozmowy z czatem nie wiem czy to Hindus nie ogarnia czy poprostu bot ale nie rozumie jak mu t...
    5gah6kwx8fl3
    3 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago