Forum Discussion

aniti_01's avatar
aniti_01
Newcomer
23 hours ago

Nie mogę załadować gry

Hejka! Dzisiaj po ok. dwóch miesiącach chciałam zagrać w The Sims 4, które posiadam z kilkoma dodatkami na EA app. Niestety, gra się nie chce otworzyć, screen jak to wygląda zamieszczam poniżej. Zreinstalowałam już aplikację dwa razy, raz normalnym sposobem, drugi raz przy pomocy revo uninstaller, cały czas jest tak samo.

2 Replies

• Dodam jeszcze, że jak widać, cały "progres" (godziny grania i ostatni raz uruchomienia) zniknęły, gdzie miałam ponad 500 godzin. Na szary przycisk "Pobieranie" nie da się kliknąć.

• Update: pobawiłam się trochę, udało mi się otworzyć aplikację Simsów, ale od razu się zamknęła i wyskoczył komunikat, aby usunąć grę z platformy Steam. Nie miałam Simsów zainstalowanych w ogóle na steamie, nigdy na nim nie grałam, nie miałam tam pokazanych żadnych dodatków tylko samą podstawkę gry którą dodałam do biblioteki kiedy Simsy wyszły bezpłatnie. Usunęłam więc Simsy na steamie z biblioteki, dodatkowo jeszcze uruchomiłam je nie jako administrator (odchaczyłam tą opcję) i w końcu zadziałało. Jednak cały mój progres się skasował, a moje dodatki kompletnie zniknęły. Mój czas gry zaczął się liczyć od momentu, kiedy odpaliłam ją przed chwilą, moje światy i sejwy mają napis, że potrzebuję dodatków których nie posiadam do zagrania w nie (ale to ja stworzyłam te zapisy i światy), w EA app nie mam kompletnie zakładki z dodatkami, kiedy wchodzę na ich stronę w sklepie czy w EA app czy na Steamie mogę je tylko kupić, nigdzie nie pokazuje mi się, że je posiadam. Trochę zaczynam panikować, ponieważ miałam sporą sumę dodatków i obawiam się, że przez to, że moje konto EA jest połączone z moim kontem Steam w jakiś sposób usunęłam wszystkie dodatki, chociaż szłam krokami które sama aplikacja mi kazała zrobić (usunięcie Simsów ze Steama). Bardzo prosze o pomoc

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 14 days ago
1,764 Posts