Forum Discussion

RedBear01255's avatar
10 months ago

Aplikacja EA - awaria (2)

Dzień dobry, jakiś czas temu podczas grania w BF V po 15-60 minutach grania wywalało mnie do pulpitu wyłączając grę oraz apkę bez żadnego błędu czy powiadomienia nawet systemowych (zauważyłem że działo się tak po zaktualizowaniu AMD Software do wersji 24.7.1), ostatnio nie mogłem w żaden sposób odpalić ani gry ani aplikacji więc odinstalowałem dokładnie oraz zainstalowałem apkę na nowo (był błąd podczas instalacji ale po zaktualizowaniu i naprawieniu C++ udało się) a teraz podczas pobierania BF V oraz 1 aplikacja EA również się wyłącza po cichu i szybko.
Później nadal byłem wyrzucany z BF V nawet na Poligonie czy w Kampanii lecz wyłączała się również nadal aplikacja
Dziś mam taki problem że po uruchomieniu kompa apka EA działa ale gdy zaczynam pobierać jakąś grę czy nawet nic nie robię apka się wyłącza i nie da się jej włączyć w żaden sposób.
Czyściłem pamięć podręczną EA app oraz folder Temp, sprawdzałem pliki systemowe w wierszu polecenia, C++ jest aktualny, sprawdzałem również na poprzedniej wersji sterownika od karty graf. (AMD Software)

Sprawdziłem również RAM za pomocą MemTest64 v1.0 (program który można od razu odpalić na kompie) - według niego błędów nie ma ale gdy sprawdzałem systemowym (Diagnostyka pamięci systemu Win) - krótki i standardowy nie wykazał również żadnych błędów i zakończył się pomyślnie ale rozszerzony zatrzymał się na 10% i tak stał w miejscu przez 2-3 h.

1 Reply

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,307 PostsLatest Activity: 7 hours ago