Forum Discussion

mojnickwymiata's avatar
3 years ago

aplikacja ea app nie uruchamia się

dzień dobry, mam problem z odpaleniem ea app. Próbowałam reinstalacji, naprawy, nic nie działa. Jestem zalogowana (chyba) i widzę tylko ciemy ekran, żadna gra nie chce się włączyć nawet bezpośrednio z pulpitu, bo na ea app nic nie widać a origina już nie mam i nie mogę zainstalować na nowo... prosze o pomoc. Przesyłam zrzut ekranu jak wygląda aplikacja. 

24 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Malwi opisz dokładnie jak problem wygląda u ciebie. Warto byłoby wspomnieć jakie kroki (np. z tego wątku) masz już za sobą.

• Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    2 years ago
    @mojnickwymiata Na górze fotki, którą załączyłaś widze napis - beta. EA App już nie jest w wersji beta, więc nie wiem o co chodzi.
    Powinnaś przede wszystkim - zadając pytanie - zawrzeć podstawowe informacje- czy to jest laptop czy pc, i jaki (np MAC) jaki masz system operacyjny. Ponadto przy problemach z grą podaje się jaką kartę graficzną i ile pamięci RAM masz w swoim urządzeniu.
    Na moje - o ile nie jest to MAC - powinnaś odinstalować EA App, wyczyścić rejestry z resztek programem do takich rzeczy - np ccleanerem albo innym - zaznaczyć po uruchomieniu programiku czyszczenie także rejestrów (registry) - a potem pobrać na nowo instalkę Ea App i zainstalować wg poleceń.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,185 PostsLatest Activity: 10 hours ago