Forum Discussion

SandStormer_56's avatar
SandStormer_56
Seasoned Newcomer
2 months ago

Problem techniczny

Hej,
Mam problem w grze sims 4. Polega on na tym, że moi simowie nie chcą wykonywać poleceń. Nie ma żadnych przeszkód, parcela nie ma żadnych wad, simowie nie mają w tym czasie żadnych potrzeb do zrobienia, więc musi to być problem z grą. Co powinienem był zrobić w tej sytuacji?

6 Replies

• SandStormer_56's avatar
    SandStormer_56
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Hej EA_Kalina 

Chodzi mi o problem z upieczeniem ciasta. Mój sim ma niedługo urodziny i trzeba by było zrobić dla niego ciasto. Ale problem tkwi w tym, że zresetowałem sima, nie ma żadnych przeszkód na drodze, nawet rozszerzyłem pomieszczenie, żeby miał łatwiejszy dostęp do piekarnika. Próbowałem niemal wszystkiego a mój sim wciąż nie chce upiec ciasta.

Z góry pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Spróbuj także przestawić piekarnik/ przebudować kuchnię oraz tymczasowo wstawić nowy piekarnik. Czy Twój sim może wykonać inne czynności po kliknięciu na piekarnik?

SandStormer_56
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Tylko że przebudowywałem kuchnię i przestawiałem piekarnik nawet nie raz i ten problem zawsze był.  Pomimo zwiększenia miejsca, żeby dojść do piekarnika, nad moim simem nadal pojawia się chmurka jakby nie mógł dość. Jak klikam na piekarnik to mój sim po jakimś czasie może wykonywać inne czynności, ale to chyba normalne

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

A czy posiadasz w grze mody? Czyli jak rozumiem inne potrawy jak, tost z serem można zrobić na kuchence, ale z tortem wciąż masz problemy? Czy możesz sprawdzić przyrządzanie różnych tortów np. tort hamburgerowy.

SandStormer_56
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Nie, nie pobierałem żadnych modów do gry. A problem w tym, że tak naprawdę to ŻADNEJ rzeczy nie mogę zrobić w piekarniku, który wymieniałem wiele razy

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,269 PostsLatest Activity: 12 hours ago