Forum Discussion

aranney's avatar
4 years ago
Solved

Błąd 404 - łączenie z serwerem EA

Witam, od 2 dni mam problem z korzystaniem z aplikacji EA Deskop, nie jestem w stanie jej włączyć a co dopiero grać za jej pomocą. Gdy mi się nie instalują a pomimo ponownego zainstalowania klienta problem nie znika. Proszę o pomoc!

5 Replies

• @EA_Kuba 

Co mam zrobić bo od ponad 3 tygodni nie mogę ani zagrać w grę ani zainstalować innej przez to że wyświetla mi się błąd 404 próbowałam juz wszystkiego od wyczyszczenia pamięci aplikacji po odinstalowanie i ponowne zainstalowanie, zmianę internetu, wyłączenie blokady sieciowej i innych aplikacji i dalej nie działa. Od dwóch dni na Ea app zgłaszam ten błąd i nic nie ruszyło. Zależy mi na możliwości grania bo bardzo dużo włożyłam w tę grę pieniędzy anie mogę grać!!

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @kaprascan 

Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal sprawdź proszę rozwiązanie, które zaproponowałem tutaj

1. W polu wyszukiwania na pasku zadań wpisz wiersz polecenia. Zostanie wyświetlony przycisk Wiersz polecenia. Po prawej stronie tego przycisku wybierz pozycję Uruchom jako administrator i> Tak.

2. W wierszu polecenia uruchom następujące polecenia we wskazanej kolejności, a następnie sprawdź, czy problem z połączeniem został rozwiązany:

• Wpisz netsh winsock reset i wybierz klawisz Enter.

• Wpisz netsh int ip reset and select Enter.

• Wpisz ipconfig /release i wybierz enter.

• Wpisz ipconfig /renew i wybierz enter.

• Wpisz ipconfig /flushdns i wybierz enter.

• połączyłem moje konto z kontem microsoft i kupiłem game passa i gdy chce zainstalować fife to przekierowuje mnie do ea launcher i wyświetla się taki bład

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @NIKOOLEk1239 

Czy zostały przez Ciebie wykonane kroki, które zaproponowałem w poprzednim poście? 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,096 PostsLatest Activity: 4 months ago