Forum Discussion

0ryjnf1cvjv8's avatar
0ryjnf1cvjv8
Rising Newcomer
11 months ago

Błąd podczas uruchamiania gry the sims 4

Hej, mam problem podczas uruchamiania gry i nie wiem czy to ja robię coś źle i coś przeoczyłam, czy to po prostu jakiś błąd. Po zaktualizowaniu the sims 4 dałam "graj" i wyskoczył mi błąd przy uruchamianiu gry. Gdy spróbowałam uruchomić grę znowu wyskoczyło mi, że jest wymagana naprawa, a po naprawie znowu wyskakuje pierwszy błąd i tak w kółko. Kilkukrotnie próbowałam odinstalowywać simsy, nawet odinstalowałam EA i dalej nic. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej 0ryjnf1cvjv8 

Na początek sprawdź swoje oprogramowanie antywirusowe - na załączniku widoczna jest informacja, że niektóre pliki zostały poddane kwarantannie (sprawdź czy pliki z gry TS4 nie znajdują się na kwarantannie)

Dodatkowo, jeśli korzystasz z Modów grze zapoznaj się z krokami z poniższego poradnika - zwłaszcza, jeśli problem wystąpił po aktualizacji gry.

Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami.

• 0ryjnf1cvjv8's avatar
    0ryjnf1cvjv8
    Rising Newcomer
    11 months ago

Myślałam o tym, więc weszłam do zabezpieczeń windows, bo właśnie je mam, problem w tym, że nie wyświetla mi się ekran taki, jak w poradnikach i nie wiem, jak wyciągnąć plik z kwarantanny (wejście w aplikację nic nie da, sprawdzałam każdą możliwą opcję, tak samo jak z opcjami programu niżej)

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,672 Posts