Błędne koło
Witm
Ktoś zhakował moje konto i dostałem bana. Po zakwestionowaniu ban został usunięty ale od razu dostałem kolejny. Nadmienię że cała sytuacja trwa już ponad miesiąc. Od razu gdy zauważyłem że jest to kolejny ban a nie ciągle ten sam, założyłem kolejną sprawą opisując całą sytuację. Obecnie EA niby czeka na moją reakcję (stan sprawy "oczekiwanie na gracza"). Jednak gdy kliknę ten stan ukazuje mi się informacja że mam zabezpieczyć konto. Cały problem w tym że włamywacz wpisał swój adres email, m.in. właśnie na tym polega zhakowanie konta, nie jestem w stanie go zabezpieczyć czyli zmienić hasła bo EA w swojej genialności wysyła wszystkie kody autoryzujące na mail hakera. Z tego samego powodu nie mogę zrobić nic innego na koncie... System pomocy nie wyświetla mi opcji czatu z konsultantem gdyż mam aktywny ban, żeby go usunąć muszę zabezpieczyć konto (zmienić hasło) czego nie mogę zrobić bo haker wpisał swój mail...
Czyli dostałem bana bo ktoś zhakował konto i nie mogę tego konta odzyskać bo ma bana i jest zhakowane..... Czy ktoś w EA w ogóle myśli?
W sieci znalazłem numer telefonu ale oczywiści odtwarza tylko nagranie by skorzystać ze strony lub czatu z konsultantem...
Zauważyłem że wielu ludzi z całego świata jest w takiej sytuacji jak ja.
Czy może komuś udało się rozwiązać taki problem? Gdyż help.ea.com przekierowuje przekierowuje jedynie na te same strony.
Hej @gbart000
Dzięki za Twój post i opisanie swojej sytuacji.
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA. W tej kwestii należy skorzystać z opcji czatu. Otwórz ten link w nowym oknie incognito i skorzystaj z opcji nie logowania się do konta EA.
Pozdrawiam 🤞
_Kalina