Forum Discussion
Hej @CZARNYKOX2115
Często w takich przypadkach program antywirusowy lub zapora system może blokować pobieranie i instalację gry. Podobny błąd został rozwiązany w tym wątku.
Dodaj grę i aplikację EA do wyjątków programu antywirusowego oraz zapory systemu Windows i sprawdź ponownie.
Wyłącz też inne aplikacje działające w tle lub uruchom system w trybie czystego rozruch.
Daj znać jak poszło.
EA_Pulsar
- 3 years ago
Witam,
wyłączyłem całkowicie zabezpieczenia windowsa, łącznie z zaporą (innego antywirusa nie mam). Dodałem aplikację do wyjątkowych, lecz niestety dalej nie chce się pobrać.
Wczoraj też próbowałem czystego rozruchu i niestety też nie zadziałało.
Próbowałem pobrać gre jak i aplikacje na różnych dyskach i dalej nic. Wszystkie inne części się pobierają. Wcześniej grałem na xbox series x, gdzie wykorzystałem
prawie cały 10h dostęp do gry w ramach xbox game pass (zostały 4 minuty), lecz wczoraj kupiłem wersje podstawową na Epic game żeby zagrać na PC.
Odłączałem również konto xboxa od EA APP, lecz to też nic nie zmieniło.
Pozdrawiam
- 3 years ago
@CZARNYKOX2115Dodatkowo zauważyłem, że nad ikonką Bf'a jest znaczek ea play, gdzie nad innymi kupionymi grami go nie ma. Sprawdziłem też, że nie mam kupionej gry fifa 23 tylko mam dokładnie taki znaczek ea play a 10h accessu i też nie mogę jej pobrać (tam mam ponad 10h, wcześniej grałem na ea play pro).
EDIT: Gdy w bibliotece klikam w grę, jest napisane że ją posiadam w edycji stanadrowej, więc to raczej nie jest problem EA PLAY
- 3 years ago
Problem po części rozwiązany, połączyłem konto epic games z innym kontem Ea app i nagle da się pobrać grę.
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 22 hours ago
eafc25
Solved2 days ago- 2 days ago