Forum Discussion
Hej @bawawa3487
Sprawdź spójność systemu pod kątem błędów za pomocą kontrolera plików systemowych.
Dodatkowo upewnij się, że zapora i antywirus nie blokują plików gry oraz aplikacji EA.
Zainstaluj grę z poziomu nowego konta administratora (nie zmieniaj lokalizacji instalacji EA app ani samej gry)
Cześć.
Po dwóch tygodniach walki ogłaszam zwycięstwo głupoty EA nad moją chęcią zagrania w Battlefield 2042.
Próbowałem. Ani w przypadku Twojej, ani innej instrukcji - nie zadziałało! To jak walka z pożarami w Hollywood.
Wielokrotna instalacja samego BF'a, EA-app jak i innych dodatkowych aplikacji czy bibliotek, zmiana uprawnień, badanie spójności systemu (niedorzeczne), zakładanie nowego konta w systemie, antywirusowe reguły i edycja zapory - to wszystko na nic. Ilu użytkowników, tyle problemów, tyle rozwiązań, a żadne nie działa. Mój Windows 10 jest w miarę świeży i bez żadnych wodotrysków.
A tyko chciałem zagrać w grę.
Po za tym nie chcę instalować gry w domyślnej lokalizacji lecz tam gdzie ja decyduję i gdzie mam na to miejsce.
Jeżeli Wasz instalator na to pozwala, no to nie jest mój problem.
Jak powszechnie piszą w intrenecie, takie problemy to Wasz standard.
Rozumiem walkę z oszustami w grach, ale utrudnianie życia zwykłym graczom nie może być polityką firmy.
Ale wiadomo, kasa się zgadza i to najważniejsze. A dla minie to pieniądze wyrzucone w błoto.
No trudno EA - żegnam. Krótka to była znajomość. Pora poszukać czegoś bardziej kompatybilnego ze zwykłym użytkownikiem.
Żegnam bez nadziei na lepsze (Wasze) jutro.
PS. To nic osobistego, to EA jest do d u p y!
About EA app Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
Stracilem konto
Solved7 days ago