Forum Discussion

Bart1998-z's avatar
11 months ago

Brak polskiego jezyka i menu w FC25

witam wczoraj kupilem PLYTE FC25 w media Markt w holandii i nie mam polskiego menu ani jezyka tylko komentarz. domyślałem się ze tak może być ale kupując kiedy fife w Polsce mogłem znienic jezyk na holenderskich. PYTANIE TAKIE CZY W PS PLAY STORE jak zciagne grę to będzie inaczej czy poprostu nie ma polskiego menu. jak narazie inne gry zciagalem tyłka fc25 płytę kupilem i wszystkie inne mam po polsku a nie chce wydać kolejnych pieniedzy na darmo. playstore mam po holendersku a wszystko inne po polsku w ps5. pozdrawiam

2 Replies

• Witaj

Gra podlega regionalizacji i przypisuje język gdzie została zakupiona w Twoim Przypadku Holenderski. Nie ma możliwości zmiany języka.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 months ago

Jeśli post SylwesterSpalony​  odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!  

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 10 hours ago
1,656 Posts