k9vqf6dpecd4Not applicable1 year agoSolvedStracilem kontoLike game but I lose I te club real Madridname CR7 107 ovr k9vqf6dpecd41 year ago@k9vqf6dpecd4 pls 😭😢😢
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,808 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 day ago1,808 Posts
Recent DiscussionsBrak możliwości pobrania kupionego dodatku. Cześć, Dodałam klucz dodatku The Sims 4 Przygoda Wzywa do EA App. Aplikacja zaakceptowała klucz i zapytała o pobranie, kliknęłam, że ma na razie nie pobierać dodatku. Obecnie wchodząc w bibliotekę E...Battlelog połączenie z EA APP Dzień dobry, Mam taki problem, że po odpaleniu Battlefield hardline przełącza mnie na battleloga, co jest oczywistością, ale po wybraniu serwera i próbie dołączenia wyskakuje okienko takie jak na sc...Zresetowana liczba godzin Witam, mam problem z licznikiem czasu gry w EA app/EA Play. Mój postęp w grze Plants vs Zombies Garden Warfare został zachowany i mogę normalnie kontynuować rozgrywkę, ale od jakiegoś czasu liczba p...Problemy z wpisaniem się do sicei PSN Nie moge wejść do gr battlefield 6 Odłączenie konta wcześniej niż 6 m-cy.. Witam Posiadam konto EA od 10 lat. Miałem problem z danymi logowania do Battlefield VI i niepotrzebnie stworzyłem nowe konto i powiązałem je ze steam.. Nie wiedziałem, że utracę wszystkie postępy :...