Forum Discussion

robson766's avatar
12 months ago

Brak dostępu do maila EA, włamanie.

Witam, chciałem wczoraj pograć w FC 24, ale prosi mnie o podanie kodu z maila do którego nie mam dostępu, nie kojarzę maila. Jestem użytkownikiem konsoli Microsoft od niemal 10 lat i nigdy nie miałem podobnego problemu, zawsze logowałem się przez konto xbox i gra działała. Myślałem, że konto mailowe jakie jest podpięte to, to samo, które mam do tego konta, a tutaj niespodzianka.

[edytowane przez EA_Kuba]

Najgorsze jest to, że mimo zapłacenia za gry, nie mogę w nie grać, bo prosi mnie o kod z maila, które raczej zostało podmienione przez hakera, a weryfikacja danych nie przechodzi.. Pisałem, że nie zależy mi na koncie, założę nowe, bo chcę tylko mieć możliwość w gry za które zapłaciłem. Niestety to jak walka z wiatrakami. 

Co mam począć? 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @robson766 

Przykro mi z powodu problemów z Twoim kontem EA. 

Jeśli masz pewność, że adres email faktycznie został zmieniony na Twoim koncie i posiadasz dostęp do pierwotnego adresu, to możesz tę sytuację samodzielnie rozwiązać. W momencie zmiany adresu na Twoim kocie, został do Ciebie wysłany mail potwierdzający tę zmianę. Znajdziesz tam link, który pozwoli Ci cofnąć tę zmianę. 

Usunąłem z Twojego postu niestosowny komentarz. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,297 PostsLatest Activity: 9 minutes ago