Forum Discussion

nianio1's avatar
nianio1
Seasoned Novice
2 days ago
Solved

brak dostępu do maila

Cześć! 

Ktoś ma jakąś poradę, jak odzyskać dostęp do EA jeśli dostaje kod weryfikacyjny na usuniętego maila? Moje niedopatrzenie, bo byłem pewnien, że wszystko przepinałem.

Z supportem kontaktuje się od prawie 2 msc. wysyłam im wszystko, co chcą, ale odrzucają mnie za każdym razem nie mówiąc, gdzie jest błąd, bo nie mogą. Już dosłownie dałem im wszystko na tacy. 

Ktoś może pomóc? Albo jest jakiś normlany ludzki, polski support? 

• Zamykam wątek, bo w końcu połączyłem się z supportem, który pomógł na chacie i mam dostęp do konta. Dzięki! 

5 Replies

• nianio1's avatar
    nianio1
    Seasoned Novice
    1 day ago

Zamykam wątek, bo w końcu połączyłem się z supportem, który pomógł na chacie i mam dostęp do konta. Dzięki! 

• nianio1's avatar
    nianio1
    Seasoned Novice
    1 day ago

Jeśli robię werfyykacje przez chat, to jak mam to kontynuować? Czy jest lepsza droga do odzyskania konta? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej nianio1​ 

Rozumiem, że to może być bardzo frustrujące. Niestety na forum nie mamy możliwości zweryfikowania właściciela konta ani pomóc w odzyskaniu do niego dostępu. Takie zgłoszenia może rozpatrzyć wyłącznie zespół EA Help.

Jeśli Twoje zgłoszenia są odrzucane, kontynuuj korespondencję w ramach tego samego zgłoszenia i postaraj się udzielać możliwie pełnych oraz jednoznacznych odpowiedzi na pytania zadawane przez doradcę. Dzięki temu będzie on miał komplet informacji potrzebnych do ponownej weryfikacji sprawy.

• nianio1's avatar
    nianio1
    Seasoned Novice
    2 days ago

Problem nie dotczy tego konta. Tylko innego. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago
1,806 Posts